Ty The Tasmanian Tiger 2: The Bush Rescue (GC, PS2, Xbox)

04.01.2005 00:00 | Erica Christensen

Australialainen Krome Studos luottaa kotimaansa vetovoimaan jatko-osassaan. Päähahmo Ty kavereineen puhuvat aussiaksentilla, aseenaan Tasmanian tuholaisella on bumerangi ja muutenkin Ty 2 on häpeilemätön kotiinpäinveto. Ainakin peli erottuu massasta. Jatko-osassa Ty on ottanut askeleen kohti GTA:n kaltaista avointa pelimaailmaa, mutta sen toteutus on jäänyt valitettavasti puolitiehen.

Ty 2 on helppo ja selkeä, mutta pelaaminen on usein tylsää. Ensinnäkin pelimaailmassa liikutaan liian hitaasti, ja useimmat tehtävät koostuvat lähinnä esineiden keräämisestä tai monotonisista taisteluista. Bumerangiase on kuitenkin siisti – Ty voi hankkia itselleen tehokkaampia bumerangeja 20:n valikoimasta.

Tuntuu siltä, että Krome ei ole itsekään luottanut pelinsä toimivuuteen, sillä seikkailun lisäksi pelivalikoimaan kuuluu Mario Kart -klooni. Ajopeli on addiktiivinen ja hyvä lisuke, joskin radat ovat lyhyitä ja pelitilan tarjonta on nopeasti nähty.

Ty 2:sta ei löydy uusia ideoita eikä se pärjää genren huipuille, mutta nuoremmille (etenkin tasoloikkapelejä kaipaaville Xboxin omistajille) se on halpishintaan kelvollinen tasoloikka.

Tekijä: Krome Studios
Julkaisija: Electronic Arts
Testattu: Xbox ja PlayStation 2
Saatavilla: Xbox, PlayStation 2, GameCube
Pelaajia: 1-4
Pelin kotisivu: eagames.com
 

Muropaketin uusimmat