UUSIMMAT

Pelimaailma sai oman Kevin Baconinsa – tämän kuuluisan pelisarjan hahmo on yhdistettävissä miltei jokaiseen olemassa olevaan peliin

27.06.2021 19:21 Muropaketin toimitus

Six Degrees of Kevin Bacon -leikki on onnistuttu kääntämään peleihin, joissa suositun näyttelijän virkaa ajaa Street Fighterin Ruy.

Leikki pelillistettiin Six Degrees of Ryu -Twitter-tilin myötä, joka kerää samoihin sääntöihin perustuen askelia, joilla eri hahmot voidaan yhdistää Ryuhin. Nopeasti suosiota kerännyt tili perustettiin vasta aiemmin tässä kuussa, mutta se on sittemmin herättänyt jo pelaajien mielenkiinnon.

Peli perustuu siihen, että valittu hahmo on näytellyt tai tässä tapauksessa ollut samassa pelissä jonkun toisen hahmon kanssa, joka on puolestaan ollut taas toisessa pelissä kolmannen hahmon kanssa, kunnes ketju päättyy valittuun hahmoon.

Esimerkiksi Half-Lifesta tuttu G-Man on yhdistettävissä Ryuhin kolmen pelin kautta, alkaen Half-Lifesta, jonka päähenkilö Gordon Freeman oli yhdessä Marion kanssa McPixelissä, minkä myötä Mario ja Ryu näkevät toisensa Super Smash Bros. Ultimatessa.

Hieman harvinaisempi paritus on puolestaan Joe Biden, joka yhdistyy Ryuhin huikean kahden askeleen kautta. Joe Biden ja Barack Obama ovat molemmat olleet NBA Jam -pelissä, ja Barack Obama sekä Ryu on nähty puolestaan Street Fighter Online: Mouse Generationissa.

Alla oleva Twitter-tili päivittyykin uusilla linkityksillä säännöllisesti.