Uusimmat

Pelimaailmassa luvassa hiljainen helmikuu – vähän uusia julkaisuja, useita käännöksiä

03.02.2020 11:47 Muropaketin toimitus

Helmikuussa julkaistaan lähinnä käännöksiä uusille alustoille. Vain harvoja oikeasti uusia pelejä luvassa.

Tammikuu oli pelimaailmassa hiljainen, eikä helmikuu näytä linjaa juuri muuttavan. Kevään suurimmat ja odotetuimmat julkaisut saapuvat markkinoille maaliskuusta lähtien, mutta alkaneen kuukauden aikana nähdään vain harvoja uusia pelejä.

Yksi poikkeuksista on Rebellion-studion tiimiräiskintä Zombie Army 4: Dead War, joka ilmestyy jo huomenna, 4. helmikuuta. Eläviä kuolleita mäiskitään entistä laajemmassa pelikokemuksessa PC:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Kuukauden merkittävin julkaisu lienee PlayStation 4:n yksinoikeusjulkaisu Dreams, joka näkee päivänvalon 14. helmikuuta. Vajaan vuoden early access -vaiheessa ollut Dreams on helpostilähestyttävä työkalu omien pelikokemusten kehittämiseen ja jakamiseen PS4:llä.

Yakuza-sarjan ystäviä taas hellitään ensi viikolla, kun viime vuonna Japanissa julkaistu Yakuza 5:n PS4-versio saapuu viimein myös länsimaisille markkinoille. Peli ilmestyy 11. helmikuuta.

Luvassa on monia muitakin uusia käännöksiä useille eri alustoille.

Esimerkiksi Darkiders: Genesis kääntyy Switchille, PS4:lle ja Xbox Onelle 14. helmikuuta, ja suosittu simulaattori Two Point Hospital saapuu samoille alustoille 25. helmikuuta. Bayonetta ja Vanquish -toimintapelit taas saapuvat yhteisenä 10-vuotispakettina PS4:lle ja Xbox Onelle 18. helmikuuta.

Nintendo Switchillä nähdään lisäksi muun muassa Metro Reduxin ja Samurai Shodownin käännökset.

Alta näet muutamia mainittujen pelien trailereita. Maaliskuussa onkin sitten luvassa paljon suurempia ja odotetumpia julkaisuja, kuten Nioh 2, Doom Eternal ja Ori and the Will of the Wisps.

Muropaketin uusimmat