Uusimmat

Pelisivusto testasi: Nintendo Labo -pahvilaitteiden kokoaminen voi kestää tuntikausia

23.04.2018 11:13 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Euroopassa ilmestyvien Nintendo Labo -laitteiden kokoaminen vaatii melkoisesti aikaa, paljastaa pelisivusto Polygonin testi.

Nintendon talvella julkistamat Nintendo Labo -tuotteet tulevat myyntiin Euroopassa tällä viikolla, ja tarjolle tulee kaksi erilaista pakettia: viisi mallia sisältävä Variety Kit sekä robottipuvun sisältävä Robot Kit. Yhdysvalloissa Labot ovat kuitenkin ehtineet jo markkinoille, ja pelisivusto Polygon onkin testannut, kuinka kauan aikaa Variety Kitin eri mallien rakentamiseen saa uppoamaan.

Yksinkertaisin malli RC Car on sivuston mukaan rakennettavissa 10 minuutissa, jolloin kahden pakettiin kuuluvan auton rakentamiseen menee luonnollisesti 20 minuuttia. Tämä on kuitenkin paljon yksinkertaisempi projekti kuin muut Labo-rakennelmat.

Seuraavaksi helpoimmat Labo-mallit onkivapa ja moottoripyörä vievät Polygonin mukaan 1,5-2,5 tuntia koota, ja talo jopa 2-3 tuntia. Kaikkein työläin on kuitenkin piano, jonka kyhääminen voi sivuston mukaan vaatia jopa 3,5 tuntia. Labo-askarteluun saa siis menemään reilusti aikaa ennen kuin pääsee edes pelaamaan.

Nintendo Labo -mallit saapuvat myyntiin tulevana perjantaina, 27. huhtikuuta. Alta näet Labon trailerin.