UUSIMMAT

Pelistudio jäi lehdellä soittelemaan – Julkaisija paheksui mauttomia kommentteja

30.12.2021 20:18 | Muropaketin toimitus

Kovaksi keitetty räiskintäpeli Ready or Not menetti julkaisijan, sillä kehittäjät ovat aikeissa tuoda peliin kouluun sijoittuvan kentän. Julkaisijan mielestä tämä oli liikaa, ja jatkossa peliä kehittävä Void Interactive julkaisee sitä itsenäisesti.

Ready or Not -nimistä taktista räiskintäpeliä kehittävä Void Interactive menetti julkaisijan, kertoo Eurogamer. Syynä välirikkoon on Void Interactiven kommentit, joiden mukaan se on tuomassa peliin kentän, joka sijoittuu kouluun.

Ready or Not on pelin Steam-sivun mukaan ensimmäisestä persoonasta kuvattu, intensiivisen taktinen räiskintäpeli, jossa tehtävänä on selvittää vaarallisia tilanteita poliisin SWAT-yksikköä ohjaamalla.

“Void Interactive ja Team 17 ovat yhdessä sopineet, että Team17 ei enää julkaise Ready or Not -peliä. Vakuutamme, että näkemyksemme pelin suhteen ei ole muuttunut. Otamme jatkuvasti vastaan pelaajien palautetta, ja julkaisemme niiden pohjalta päivityksiä lähiaikoina”, tiedotti Void Interactive.

Ei ole varmaa, aikooko Void Interactive tuoda peliin kouluun sijoittuvan tehtävän. Yhdysvalloissa on kuluneen vuoden aikana ollut 34 koulussa tapahtunutta ammuskelua, ja niissä on kuollut tai loukkaantunut 38 henkilöä.