Pelistudio lahjoitti tuhansia dollareita ja upean yllätyksen kotinsa menettäneelle fanille

23.01.2018 10:32 | Muropaketin toimitus

MMO-roolipeli Guild Warsin kehittäjät antoivat suuren lahjoituksen pelaajalle, joka menetti kotinsa tulipalossa. Yksi harvoista säästyneistä esineitä oli yhden pelin erikoisversio.

Guild Wars -peleistä tunnettu ArenaNet-studio on tehnyt hienon eleen ahdingossa olevalla fanilleen. Kotaku kertoo, että Yhdysvaltain Georgiassa asuva nainen on saanut studiolta rahallista tukea sekä hienon yllätyslahjan menetettyään kotinsa tulipalossa.

Georgialaisen Flora Hunsuckerin kodissa syttyi viallisesta kuivurista johtuen tulipalo 13. joulukuuta, ja hän menetti palossa lähes kaiken omaisuutensa. Hunsuckerin isä onnistui pelastamaan hänen kissansa, mutta jopa naisen kaksi koiraa menehtyivät.

Talon raunioista löytyi kuitenkin yksi esine, joka selvisi lähes vahingoitta: Guild Wars -pelin Nightfall-laajennuksen erikoisversio. Hunsucker jakoi yllättävästä löydöstään alla olevan videon.

Löytö oli onnekas, sillä Hunsucker ei ole mikään satunnaispelaaja. Hän on Guild Warsin intohimoinen fani, joka on viettänyt alkuperäisen pelin parissa yli 4000 tuntia ja jatko-osaakin hänen kerrotaan pelanneen yli 2500 tuntia.

Kun ArenaNet sai tietää tapauksesta, pyysivät he naisen osoitteen lähettääkseen hänelle t-paidan. Pelkän t-paidan sijaan kehittäjät lahjoittivat kuitenkin 3500 dollaria Hunsuckerin joukkorahoituskampanjaan, ja lisäksi hän sai postissa uudet kappaleet kaikista Guild Wars -julkaisuista tekijöiden nimikirjoituksilla varustettuna.

Hunsuckerin varainkeruu on saanut huomattavasti tukea myös Guild Warsin pelaajayhteisöltä, ja hänen GoFundMe-keräyksensä onkin saanut kokoon jo yli 6000 dollaria. Hunsucker kertoo olevan liikuttunut saamastaan avusta, ja kuvailee uskonsa ihmiskuntaan palautuneen ”miljardikertaisesti”.