UUSIMMAT

10 tuntia sitä, 10 tuntia tätä, 10 tuntia Skyrimissä naisena tissit pomppien

31.10.2014 17:00 | Jukka O. Kauppinen

Jos et tiedä ”10 hours” –videomeemiä, ole tyytyväinen. Se ei lukeudu ihan ihmiskunnan suurimpiin saavutuksiin, sen enempää kuin Bikini fail feat cute puppykään. Mutta melkoisen hurjan ja räjähtävän reaktiotulvan se sai aikaan. Tulvan, joka on levinnyt jo peliparodia/sarkasmi/kierrätyssektorillekin.

Ensin se alkuperäinen:

 

Ja jos jostain syystä haluatte haluatte tsekata kaikkia niitä parodiakopioita ja kommenttivideoita, niin klikkaa tästä.

Ja tietenkin sama on piti tehdä jo Skyrimissä. Oikeastaan ihan mainio tulkinta:

 
Lisää aiheesta

Goat Simulator irvailee Dead Islandille 

Guacamelee! on varsinainen meemikollaasi 

Nettitrollit tekivät meemipaitoja – ostaisin heti 

Wow such game – nettimeemi piristää puzzlepelinä 

Keskustelu

haha ja kommenteissa heitetään et ”saying have a nice day” is harrashing … jooh vetää aika hiljaseks … Täytyneen alkaa soveltamaan suomalaista bussipysäkki mentaliteetti kaikkeen eikä puhuta kukaan toisillemme perkele mitään …

Täytyypä näemmä varoa sanomasta hyvää huomenta töissä naispuolisille kolleegoille, koska onhan se nyt ihan törkeetä ahdistelua.

Tuo alkuperäinen videohan oli yksi iso vitun vitsi (tosin ei varmaan femakkojen mielestä). Ensinnäkin siihen oli tarkoituksella valittu joku rupunen alue, missä on suurimmaksi osaksi jotain kadunkulmissa hilluvia niggoja ynnä muita yhtä elämässä menestynyttä porukkaa. Videon tarkoituksena oli vaan koittaa taas kerran esittää miehet jonain eläiminä ja saada tyhmät lahjoittamaan pennosensa johonkin vitun tyhmälle järjestölle, jotta sen perustajat voi kieriskellä taukkien antamien rahojen joukossa. Ne ei kerro edes sivuillaan, mihin ne käyttää niitä rahoja, joten kyllä taas lypsetään oikein olan takaa 20v, vahvojen ja itsetietoisia naisia, jotka vastustavat tätä valkoisen miehen ahdistelua ja painostusta.

Okkei oli siinä ehkä muutama perus huutelu ”nice ass” ym. Mutta oli siellä ihan kohteliaisuuksia sekä jutustelua vaan. Femakot. ROH!

”Have a nice evening!”

Hyvät ystävät, yllä näette yhden vakavan esimerkin seksuaalisesta häirinnästä, jota naiset tätä nykyä joutuvat kokemaan jokapäiväisessä elämässään. Mies pysyköön vaiti ja puhukoon vain kun nainen antaa luvan.

Muropaketin uusimmat