10 vuoden odotus palkittiin mahtavalla Duke-kamapaketilla

20.06.2011 14:30 | Jukka O. Kauppinen

Slash000 on kärsivällinen kaveri. Tosi kärsivällinen. Hän on siis se kaveri, jonka ennakkotilauskuittia Duke Nukem Forever -pelistä vuodelta 2001 on ihailtu pitkin ja poikin internetiä. Ja lopulta hän myös sai pelinsä – ja paljon muutakin.

Slash sai näet sekä pelinsä Gamestop-kaupasta että erityisen lahjapaketin Gearbox-studiolta. Gearbox lähetti kaverille huiman paketillisen Duke-roinaa, johon lukeutui Duke Nukem Forever PC Balls of Steel Edition -erikoisversio pelitiimin nimmareilla, Logitech G19-pelinäppäimistö, Duke-shottilaseja, huppari, paita ja kaikenlaista muuta mahtavaa.

Kannatti uskoa Dukeen.

Lähde: Slash000 is a Patient, Patient Man

Lue myös

Combat Mission: Battle for Normandy (Mac, PC)

Dungeon Siege 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Gatling Gears -haastattelu – steampunk-räiskintää kahdella sauvalla

Steelseries Shift Cataclysm Keyset – rahat pois WoWittajilta?

Keskustelu

Mutta missä ihmeessä on Domen näkemys tästä pelistä? O_o
Vai meinasitteko ihan oikeasti jättää arvostelematta pelin?! :O

@5 Lolz. Duke-faneja ei kannata sekoittaa muuhun pelaajakuntaan. Kyllähän he myöntävät pelin virheet, mutta kyse on usein muustakin kuin grafiikoista ja bugeista kun Duke Nukem foreverin ostaa.

@ 4

Olen aina odottanut että duke nukem foreveristä tulee huono peli ja näin kävi kohdallani. En tiedä mistä vedit johtopäätöksen että odotin jotain ihmeellistä. Kritisoin vain sitä miten jotkut duke-fanit antavat anteeksi pelilliset heikkoudet, sillä että duke välillä päästää suustaan jotain ääliömäisen huonoja heittoja.

Mitä elämän vaikeuteen taas tulee, voin antaa vinkin: älä vedä hernettä nenään kun lempparipeliäsi kritisoidaan, niin se elämä kummasti helpottaa. Tähän ilmiöön, että pelien huonoja puolia ei saa osoittaa, törmää kyllä valitettavan usein. Peace out.

[email protected] :D Mistä näitä sikiää mitä teirä pääkopassa pyörii jos odotitte dukesta jotain ihmeellistä kyllä se oli juuri sitä mitä itse ainakin oletin ja odotin x)

On se joillakin vaikeaa tämä elämä.

Pointti oli: tekeekö kusi- ja paskahuumori muuten keskinkertaisesta pelistä hyvän? Oma vastaukseni: ei, ei tee.

Mitä?! Oliko Dukessa kusi- ja paskahuumoria?! Painokoneet seis!

Toivottavasti piti myös itse pelistä. Kusi- ja paskahuumorilla varustettu keskinkertainen putkiräisinkintä varmasti olikin odottamisen arvoinen.

Muropaketin uusimmat