12 000 jamppaa elää parhaillaan tätä peliä

07.07.2016 18:30 | Jukka O. Kauppinen

Pari päivää sitten alkoi oikein kunnon Elämän Kova Koulu 12 000 suomalaiselle. Inttiharmaat kutsuivat ja elämä on yhtä toiminnan juhlaa.

Sen kunniaksi kannattaakin nostaa pöydälle vanha kunnon Combat School -peli vuodelta 1987. Se on näet aiheeltaan kovin poikkeuksellinen ja harvinainen teos.

Combat Schoolissa pelaaja on nähkääs alokas, jonka pitäisi selvitä armeijan alokaskoulutuksesta kunnialla. Marssikoulutusta pelissä ei sentään anneta, saati opeteta poikia petaamaan petejään, mutta esterata, ampumarata ja painimatto tulevat tutuiksi, kun perus- ja taistelutaitoja kehitetään.

Lopulta sitten vannotaan oikein sotilasvala. Toivottavasti tässä kohtaa peli ja todellisuus eroavat toisistaan, sillä tuoreen solttupojan ensimmäinen tehtävä onkin presidentin pelastaminen terroristien käsistä. Hupsistalullaa, miten tässä näin kävi?

Noh, menestystä vain sinne harmaisiin. Pitäkää kivaa sen mitä voitte!

Combat School

Combat School

Combat School

Combat School (tai Boot Camp) oli alkujaan Konamin kolikkopeli, jonka Ocean Software käänsi aikansa kotimikroille, kuten C-64:lle, Spectrumille ja Amstradille.

Lisätietoja: Combat School

Keskustelu

Ei muuten kuuslankulla ainakaan ollut kovin helppo peli, ei taidettu montaa kertaa päästä edes toiseen vaiheeseen saati pidemmälle. Ja kaverin Konix Navigator hiersi alemman käden peukalonhankaan vesikellot tuossa esteradan vemputuksessa. Oi niitä aikoja.

Muropaketin uusimmat