Uusimmat

17-vuotias kehitti Silent Hills P.T. -remaken käytännössä ilman minkäänlaista kokemusta

04.07.2018 10:22 Muropaketin toimitus

Amatöörin projekti herätti henkiin ikuisiksi ajoiksi kadonneen Silent Hills -pelin demon.

Silent Hills oli traaginen peliprojekti, joka olisi jatkanut Silent Hill -pelisarjan tarinaa. Peliä oli puuhastelemassa Hideo Kojima yhdessä ohjaaja Guillermo del Toron kanssa, kunnes pelin julkaisijana toiminut Konami päätti peruuttaa projektin.

Tämä sai aikaan lopullisen romahduksen pelin kehittäjien ja julkaisijan välillä, jonka seurauksena Silent Hillsin P.T. (pelattava teaser) tuhottiin pysyvästi.

Nyt 17-vuotias pelikehittäjä Qimsar on luonut uudelleen tämän pelattavan teaserin Unreal Enginellä. Qimsar kertoo, että hän ryhtyi kehittämään projektia ainoastaan kuuden tunnin Unreal Engine -kokemuksella. 140 tuntia vienyt projekti on edennyt hyvin vakuuttavasti, ja se on onnistunut vangitsemaan alkuperäisen demon tunnelman perin erinomaisesti.

Peli on tällä hetkellä alpha-vaiheessa, joten se tulee ajan myötä kehittymään entistäkin kiehtovammaksi. Demon voi ladata ilmaiseksi täältä.

Qimsar on luvannut lähettää demon jokaiselle joka sitä haluaa kokeilla, jos se poistetaan netistä tekijänoikeusrikkomuksien vuoksi.