Uusimmat

17-vuotias kulttipeli tekee näyttävän paluun – uusilla alustoilla 4K- ja 60fps -tuki

03.02.2022 17:32 Muropaketin toimitus

Oddworld-sarjan aliarvostetuin seikkailu kääntyy viimeinkin kaikille nykyalustoille ja uusien herkkujen kanssa.

Viime vuonna ilmestynyt Oddworld: Soulstorm osoittautui pieneksi pettymykseksi, mutta nyt pelistudio Oddworld Inhabitants kaivaa vanhempia pelejään naftaliinista.

Alun perin vuonna 2005 ilmestynyt Oddworld: Stranger’s Wrath ilmestyy nimittäin uusille alustoille ja vieläpä ensi viikolla. Aiemmin Nintendo Switchille käännetty Stranger’s Wrath HD tulee nyt nykyisille PlayStation- ja Xbox-konsoleille uusien parannusten kera.

Video Gamer tietää kertoa, että peli tukee nyt 4K-tarkkuutta ja 60fps -ruudunpäivitystä PS5:llä ja Xbox Series X:llä. Oddworld-pelin kummajaismaailma näyttää nyt paremmalta kuin koskaan aiemmin.

Oddworld: Stranger’s Wrath ei ollut kaupallinen menestys, mutta se on vuosien varrella noussut kulttisuosioon. Stranger’s Wrath on muista sarjan peleistä poiketen FPS-räiskinnän ja villin lännen seikkailupelin sekoitus, joka sisältää osin avoimen pelimaailman, paljon suoritettavia tehtäviä, viihdyttävän tarinan ja Oddworld-sarjan tapaan myös monia outoja otuksia.

Oddworld: Stranger’s Wrath HD ilmestyy 11. helmikuuta PlayStation- ja Xbox-konsoleille. Uudella julkaisulla ei vielä ole omaa traileria, mutta alta näet aiemman Switch-version trailerin.