Uusimmat

1950-luvun Skandinaviaan sijoittuva peikkopeli Troll and I ilmestyy ensi kuussa

25.02.2017 16:00 Muropaketin toimitus

Spiral Housen kehittämä seikkailupeli Troll and I ilmestyy PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle maaliskuussa. Tuoreella trailerilla kehittäjät kertovat pelin tarinasta ja pelimekaniikoista.

Troll and I on ensi kuussa ilmestyvä seikkailupeli, joka sijoittuu 1950-luvun Skandinavian maaseudulle: Varakas liikemies yrittää pyydystää alueella tarujen mukaan elävän peikon, mutta onnistuukin vahingossa vapauttamaan kokonaisen armeijan örkkejä. Pelin keskiössä on nuori Otto, joka ystävystyy valtavan peikon kanssa ja ryhtyy kamppailemaan örkkejä ja metsästäjiä vastaan.

Troll and In ideana on tuoreen trailerin mukaan, että pelaaja voi vaihtaa lennosta kahden pelihahmon välillä. Otto ja peikko osaavat erilaisia asioita ja he joutuvat tekemään yhteistyötä selvitäkseen pelimaailmassa. Lisäksi koko seikkailun voi pelata myös kaksinpelinä jaetulla näyttöruudulla.

Troll and I ilmestyy asiasta uutisoivan PC Gamerin mukaan 21. maaliskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Pelin virallisella sivustolla kerrotaan lisäksi, että peli käännetään myöhemmin keväällä myös Nintendo Switchille.

Alta näet pelin tuoreen trailerin.