UUSIMMAT

250 tunnin rupeama Age of Conanin huipulle

21.05.2008 09:50 | Jouni Mäki-Panula

Funcomin mukaan korkeimman mahdollisen hahmotason saavuttamiseen kuluu Age of Conan: Hyborian Adventures -massiiviroolipelissä aikaa noin 250 tuntia eli reilut 10 vuorokautta.

”Olemme budjetoineet – koska se on tapana, tällaisissa peleissä budjetoidaan ihmisten ajankäyttö – keskimäärin 250 tuntia käytettäväksi tasojen hankkimiseen”, kertoi Funcomin Gaute Godager. Kyseessä on siis aktiivinen peliaika, joten esimerkiksi kahden tunnin päivittäisellä pelaamisella kuluu keskimäärin neljä kuukautta korkeimman tason eli tason 80 saavuttamiseen.

Vauhti on kuitenkin alkuvaiheessa aina tasolle 60 saakka hyvinkin nopeaa verrattuna muihin massiiviroolipeleihin. Vasta viimeisellä neljänneksellä tahti hidastuu tuntuvasti. Näin vähemmänkin pelaavat pääsevät reippaalla otteella mukaan toimintaan, vaikka todelliset hardcore-pelaajat saavuttavatkin nopeammin tasokaton.

Lähde: Conan to offer 250 hours of levelling

Lisää aiheesta

Age of Conan – Ison Arskan jalanjäljillä Hyboriassa

Age of Conan: Hyborian Adventures -ennakko (PC)

Conanin keräilyversiot löysivät faninsa

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Wii Fit (Wii)

Arvostelussa AGON-seikkailu ja Bomberman Land Touch! 2

eDomen videokanavalla yli 500 pelivideota

Fable 2 osa 2 – miekkaa, magiaa ja koiranelämää

Uusi Rambo jo tänä vuonna – katso kuvat!

Keskustelu

Eihän se lvl 80 tarkoita pelin loppumista, kuten täällä kovasti näytetään uskovan, vaan todellisen pelin alkamista. Levelaus on vain pakollinen paha.

Tavallaan se on ihan hyvä asia, että tulee yhelle hahmolle se tasokatto nopeammin. Tän jälkeen voi tehdä uuden erilaisen hahmon ja opetella sen kommervenkit, kun se pelaaminen kuitenkin tuntuu aikalailla erilaiselta.

Ite en oo ikinä jaksanut nostaa toista hahmoa kovin korkeelle tasolle, sen jälkeen kun ”päähahmo” on saavuttanut maksimin (toisaalta WoWi on ainoa peli, missä tähänkään asti oon jaksanut…). Nyt sitä peli-intoa voi jäädä vielä tuon jälkeenkin.

4 kk :))) olen itse hakannut wowia jo useita vuosia enkä ole saavuttanut huippua ja se siinä kivaa onkin, ei lopu pelaaminen ihan heti.

Kyllä tuo 4 kk on tosi lyhyt elinkaari tällaiselle pelille

Keskiverto työssäkäyvällä ihmiselle ei ole loputtomasti aikaa kuluttaa näihin peleihin joten pari tuntia päivässä ~ täydet levelit 4kk on ihan riittävästi. Eri asia on sitten työttömät/sossuilijat/opiskelijat joilla on aikaa peleta pelejä 24 tuntia päivässä.

No pika pelit on niille jotka niistä tykkää, en usko että tästä tulee kovin suurta hittiä jos joka jorma veivaa homman tappiin parissa viikossa, kunnioitus puuttuu toisin kuin esim kaikkien vihaamassa wowissa kun näät lvl 70 kaverin ni tiedät et se on HC kysymättäkin

Nostaisivat tuon ajan vähintään 375 tuntiin. Liian helppoa muuten. Mitä intoa pelaamisessa kun kaikilla on mahdollisuus saavuttaa maksimi leveli kuukaudessa.

”Huh huh. Nyt se on todistettu. Aika on ajanut meikäläisestä ohi. Ei aavistustakaan
mitä tuossa ylläolevassa sanotaan….”

Ei se mitään, et vain ole pelannut mmorpg pelejä tarpeeksi.

”On siellä mahdollisuus ajaa kaikki alueet epic moodissa, jolloin questaus on kuin raidausta high end instassa. Aikaa palaa ja groupilla on pakko ajaa.”

Huh huh. Nyt se on todistettu. Aika on ajanut meikäläisestä ohi. Ei aavistustakaan
mitä tuossa ylläolevassa sanotaan….

On siellä mahdollisuus ajaa kaikki alueet epic moodissa, jolloin questaus on kuin raidausta high end instassa. Aikaa palaa ja groupilla on pakko ajaa.

Ihme vinkumista taas. Miksei voi olla pelejä heillekkin jotka pelaavat enemmän.
Garfield, go back to wii

Ihan hyvältä tuntuu toi levelointitahti ihan käytännössäkin. Ei sen leveloinnin pidäkään olla HC grindaamista. Pelin sisältö pitää löytyä end gamesta.

Eka mmorpg daoc:n jälkeen, joka tuntuu mielettömän hyvältä heti ekasta pelipäivästä lähtien.

Luulisi muuten olevan helpompi pidättää tuo kokemusten kasvattaminen aisoissa yksinkertaisesti rajoittamalla kokemusmäärän saanti/päivä. Näin ei himorushijatkaan saisi itseään ylimmälle tasolle viikossa. Hyvä että tulee vaihtoehtoja yli tylsälle ja typerälle wowille!

jep, ihmisillä tuppaa olemaan muutakin tekemistä elämässä kuin pelaaminen?

Nörtiti tehkää jotakin muutakin pelaamisen sijaan, itsellä tuossa on aivan tarpeeksi hommaa ellei sitten hieman liikaakin.

Muropaketin uusimmat