UUSIMMAT

3DS-käsikonsolin uudet versiot saapuvat Suomeen helmikuussa

15.01.2015 13:08 | Jukka O. Kauppinen

Nintendo julkaisee 3DS- ja 3DS XL –käsikonsolien uudet mallit sittenkin myös Suomessa, vaikka aikaisemmin firma suhtautui Suomen ja Euroopan markkinoihin hieman nihkeästi. Kaippa se oli markkinointitaktiikkaa, sillä New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL saapuvat kauppoihin 13. helmikuuta.

Uusissa konsoleissa on muun muassa aiempaa tehokkaampi prosessori, jonka myötä sekä laitteen käyttöliittymä, sovelluskauppa ja tietyt pelit/ohjelmat toimivat nopeammin. Uusissa malleissa on myös kaksi uutta painiketta ja C-ohjaustappi. Laitteet sisältävät myös ”erittäin vakaan” 3D-ominaisuuden ja sisäänrakennetun NFC-yhteyden amiibo-figuureille.

New Nintendo 3DS XL:stä julkaistaan kaksi värivaihtoehtoa: metallinmusta ja metallinsininen.

New Nintendo 3DS -laite julkaistaan mustana ja valkoisena ja lisäksi laitteessa on mahdollista käyttää vaihdettavia kansilevyjä, joista kaksitoista tulee olemaan saatavilla jo laitteen julkaisupäivänä. Lisää vaihdettavia kansilevyjä julkaistaan myöhemmin.

Uudet konsolit julkaistaan kahden eri laitepaketin kera. New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition -paketissa The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D -peli on esiasennettuna New Nintendo 3DS XL -laitteeseen. New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition taas sisältää Monster Hunter 4 Ultimate -pelin esiasennettuna New Nintendo 3DS XL -konsoliin.

Lisätietoja: http://www.nintendo.fi/

Lisää aiheesta

Brasilian verotus ja sisäänkääntyneisyys ajoivat Nintendon evakkoon 

Nintendo 3DS – ensikosketuksessa kolmiulotteinen taskukonsoli 

Nintendo 3DS – videoreportaasi 3DS-konsolin Euroopan julkistustapahtumasta 

Nintendon uutta konsolia myydään Euroopassa harvoille ja valituille 

Säveltäjä on piilottanut saman melodian kaikkiin työstämiinsä peleihin 25 vuoden ajan