Uusimmat

40. kerta toden sanoo? Sekopäisiä animepiraatteja neljättäkymmentä videopelikertaa!

06.02.2014 20:15 Jukka O. Kauppinen

Eve Pukero matkasi animen maailmaan ja nautti sekoipäisestä meiningistä, kun One Piece –sarja siirtyi videopeliksi jo 40. kerran. Aika… hurjissa luvuissa mennään kuulkaa…

Pirate Warriors 2:n on viilannut Dynasty Warriors -peleistään tunnettu Tecmo Koei, jonka otteen tunnistaa selkeästi, erityisen selvästi pelimekaniikassa. Jokainen kenttä aiheuttaa Tecmo Koein pelien ystäville tuttuja fiiliksiä, kun kesken pelaamisen huomaa muistelevansa muinaisen Kiinan tai Japanin valloitusta ja linnakkeisiin hyökkäämistä. Dynasty-sarjan peleihin verrattuna juuri mikään ei ole pelisarjan vaihdoksesta huolimatta muuttunut, vaan tuttuihin kamppailupeleihin on vain lyöty One Piece -versumin kuorrutus.

One Piece –anime huitelee jo pitkälti jossain yli 600 jakson kieppeillä, joten otetta pelin hienompiin juonenkäänteisiin on mahdoton saada muutaman satunnaisen jakson katsomisella, etenkin kun kyseessä on pitkäjuoninen eikä irrallinen episodimainen anime. Niinpä tarina on sarjan faneille taattua huttua, muille se avautuu lähinnä Dynasty Warriors –henkisenä kuriositeettina, jos pirteä karamelligrafiikka ja omaperäiset hahmot miellyttävät.

Lue koko arvostelu: One Piece Pirate Warriors 2 (PS3)

Lisää aiheesta

One Piece Gigant Battle! (DS) 

One Piece Unlimited Cruise SP (3DS) 

Muropaketin uusimmat