UUSIMMAT

Se olisi sitten 40 miljoonan PlayStation 4 -konsolin raja rikki

30.05.2016 10:00 | Juho Anttila

Tämänhetkisestä konsolisodan voittajasta ei liene kovin suurta epäilystä, sillä kuten kaikki varmasti tietävät, Sonyn PlayStation 4 -konsoli menee jatkuvasti kaupaksi selvästi pahinta kilpailijaansa, Xbox One -konsolia paremmin. Samassa yhteydessä rikkoutuvat myös myyntiennätykset ja erinäiset rajapyykit.

Rajapyykeistä puheen ollen Sony-leirissä on saatu taas juhlia pyöreitä lukemia, sillä PlayStation 4 -konsoli ylitti 40 miljoonan laitteen rajan toukokuun 22. päivä. Pelejä PlayStation 4 -laitteille on puolestaan ostettu jo 270,9 miljoonaa kappaletta, mistä jokainen voi laskeskella itse, kuinka monta peliä yksittäisen PlayStation 4 -konsolin omistajat keskimäärin hankkivat itselleen.

Seuraavan merkittävän rajapyykin rikkoutumista ei myöskään tarvitse odottaa kovin pitkään, sillä Sony aikoo myydä kokonaista 20 miljoonaa PlayStation 4 -konsolia kuluvan tilivuotensa aikana. Klassikkokonsoli PlayStation 2:n 155 miljoonan laitteen myynteihin on silti vielä matkaa ja koska sekä Sonyn että Microsoftin huhutaan julkistavan uusia konsoliversioita jo lähitulevaisuudessa, voi olla, ettei ainakaan alkuperäisellä tai alkuperäiseksi laskettavissa olevalla PlayStation 4 -raudalla ole mahdollisuutta yltää PlayStation 2:n ennätykseen.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: www.sony.com

Lisää aiheesta

No nyt on huhuja! Luvassa kaksi uutta Xbox One -konsolia!

Nintendon seuraava konsoli julkaistaan maaliskuussa 2017

PlayStation 4 -pelit pyörivät huomisesta alkaen etänä PC:llä