Uusimmat

8.5 toi World of Tanksiin uutta saksalaisrautaa ja ilmaispelaajien hemmottelua

25.04.2013 13:00 Miikka Lehtonen

Eilen tapahtui taas kiinnostavia panssariasioita, kun Wargaming julkaisi megasuosittuun World of Tanks -peliinsä 8.5-versionumeroa kantavan päivityksen. Kaikki saksalaisen kissaraudan ystävät saivat lisää uusia leluja, mutta myös ilmaispelaajia muistettiin mukavilla bonuksilla.

World of Tanksin 8.5-version merkittävin uusi juttu oli tietenkin se, että saksalaiset ja neuvostoliittolaiset tankkipuut hieman laajenivat. Saksalaiset saivat Leopardin kaltaisia korkean tierin medium-vaunuja ja neukut taas matalan tierin kevytpanssareita. Tarjolla on myös uusi kartta, Pearl River, sekä tuunauksia ja parannuksia viiteen olemassaolevaan karttaan.

Samalla päivitys helpottaa myös kultakammoisten pelaajien arkea. Merkittävin juttu on se, että kolmen vaunun joukkueet eivät ole enää vain premium-pelaajien juttu, vaan ilmaispelaajatkin voivat nyt luoda niitä. Samaten aiemmin vain kultaa vastaan myydyt kovan tason korjaussarjat ja ensiapukitit on muutettu kulta-ammusten kaltaisiksi, eli niitä voi ostaa jatkossa kullalla tai krediiteillä.

 

Wargaming mainostaa myös, että matchmakeria on parannettu ja kuulemma naurettavat SPG:iden määrät matseissa ovat nyt historiaa. Uskon kun näen!

Mutta semmoista tällä kertaa. Tiikerin tankkiin löpöä ja rintamalle, mars!

Lisää aiheesta

World of Tanks (PC) 

Onko World of Tanks mälsä? Girls und Panzer –modi piristää!

Muropaketin uusimmat