Äänestä ja lataa Mafia II tai Civilization V ilmaiseksi

11.10.2013 13:15 Jukka O. Kauppinen

Pelialan vuotuinen Oscar-gaalan vastine, Golden Joystick Awards, on taas tulossa ja kultatikkuäänestyksessä ollaan jo lähestymässä loppusuoraa. Sinäkin voit vaikuttaa – ja kannattaa, sillä äänestämisestä palkitaan tällä kertaa oikein hyvällä, isolla pelillä. Jokainen äänestäjä voi näet ladata joko Mafia II- tai Civilization V –pelin, ilmaiseksi.

Golden Joystick –gaalassa äänestetään 15 eri kategoriassa, joita ovat muun muassa eri genrejen parhaat pelit, vuoden innovaatio, paras pelikehittäjä ja hienoin pelihetki.

Alta löytyy sekä linkki äänestyssivulle että suora linkki palkintopelin rekisteröintisivulle.

Lisätietoja: http://www.computerandvideogames.com/joystick/

Lisätietoja: https://goldenjoysticks.greenmangaming.com/

Lisää aiheesta

 Civilization 5 (PC) 

Vaikka pidänkin kaikenlaisesta strategiasta, vuoropohjaiset pelit ovat yhä lähinnä sydäntäni. Siinä on jotain hienoa, kun voi rauhassa vaikkapa T-kuppi kädessään tarkastella valtakuntaansa ja pohtia, mikä olisi sen kannalta paras seuraava siirto – vaikka sitten aamuyön tunneille saakka.

Mafia II (PC, PS3, Xbox 360) 

Toisin kuin monet open world –pelit, joiden tarina hajoaa kuin Jokisen eväät pelaajan leikkiessä pizzakuskia ja heittäessä keikkaa 15 lähimmälle ystävälleen, Mafia II kertoo tarinan, jossa on tiukka ja ennalta määrätty looginen ja dramaattinen kaari.

Muropaketin uusimmat