Uusimmat

Activision tuhosi kehittäjien suunnitelmat seuraavasta Tony Hawk -pelistä

21.06.2022 11:30 Muropaketin toimitus

Vicarious Visions -studiolla kaavailtiin jo seuraavaa Tony Hawk -projektia, mutta Activision teki suunnitelmista kertaheitolla lopun.

Vicarious Visions -pelistudio tunnetaan monista käännöksistä sekä esimerkiksi kehutuista remake-kokoelmista Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ja Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Tänä keväänä studio kuitenkin sulautettiin emoyhtiö Activisioniin ja se käytännössä lakkasi olemasta.

Nyt itse Tony Hawk on paljastanut, että suunnitelmissa oli tehdä seuraavaksi uusintakäsittely Tony Hawk’s Pro Skater 3:lle ja 4:lle. Studion yhdistäminen Activisioniin vain teki siitä lopun.

Kotakun mukaan Hawk kertoi tuoreessa haastattelussa, että Activision etsi hetken toisia kehittäjiä, mutta lopulta ajatukset seuraavista peleistä vain kuopattiin. Näillä näkymin siis näyttää siltä, että Tony Hawk -sarjan ystävät jäävät toistaiseksi nuolemaan näppejään.

Sarjan päätyminen jälleen hyllylle on sääli, sillä Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 sai erinomaisen vastaanoton ja osoitti, että pelisarjan koukuttavalle skeittityylille on edelleen kysyntää.

LUE MYÖS: Arvostelu Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 tarjoaa sitä, mitä peliltä toivottiinkin