UUSIMMAT

Activision vahvistaa: Destiny 2 ilmestyy vielä tänä vuonna

10.02.2017 15:00 | Muropaketin toimitus

Bungien MMO-räiskintä Destinyn jatko-osa ilmestyy tänä vuonna, Activision vahvistaa. Huhujen mukaan pelaajat eivät voi siirtää pelihahmojaan uuden pelin puolelle sellaisenaan.

Hittipeli Destinyn (2014) jatko-osan odotetaan ilmestyvän tänä vuonna, mutta pelistä ei ole vielä julkistettu mitään. Nyt julkaisija Activision on kuitenkin vahvistanut, että peli on yhä ilmestymässä tänä vuonna.

Kotakun mukaan Activision tiedotti asiasta julkistaessaan tuoreimman tulosraporttinsa. Pelijulkaisija kertoo, että Destinyn jatko-osa tulee ilmestymään vuonna 2017, ja että peli tulee lisäosineen tarjoamaan mahdollisuudet jatkolle.

Kehittäjästudio Bungie on siis ilmeisesti kiireen vilkkaa kehittämässä MMO-räiskinnälleen jatko-osaa, mutta mitään huhuja kummempaa siitä ei vielä tiedetä. GamesRadarin keräämien ennakkotietojen mukaan vaikuttaa kuitenkin siltä, että pelaajat eivät voi siirtää Destinyn pelihahmoaan sellaisenaan jatko-osan puolelle. Ilmeisesti Bungien suunnittelemat muutokset peliin ovat niin suuria, ettei vanhoja varusteita ja tasoja voida säilyttää.

Destiny julkaistiin alunperin syyskuussa PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle. Sittemmin Bungie on lakannut tukemasta vanhan sukupolven konsoleita, ja viime vuotinen Rise of Iron -laajennus julkaistiin vain PS4:lle ja Xbox Onelle. Huhujen mukaan Destinyn jatko-osa tulee edeltäjästään poiketen ilmestymään myös PC:lle.

Destiny
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat