Activisionin jäätävä The Walking Dead ilmestyy … maaliskuussa?!

11.01.2013 10:00 | Muropaketin toimitus

Nyt tulee kyllä tiukkaa settiä. Muistatteko, miten viime viikolla naureskelimme Activisionin The Walking Dead -pelin kamalalle trailerille? No, se peli on tulossa ulos. Eikä ensi syksynä, kuten trailerin tasosta voisi odottaa, vaan maaliskuussa. Ei ei, ei ensi vuoden. Tämän vuoden.

The Walking Dead -trailerihan oli sinänsä harhaanjohtava, kuten olivat sen aiheuttamat reaktiotkin. Kyseessähän ei ollut oikea traileri, vaan fanin leikkaama tekele. Mutta videokuva, se oli aitoa. Activision esitteli peliään IGN:lle ja joku innokas fani leikkasi raakamatskusta trailerinsa. Tältä se peli siis oikeasti nyt näyttää.

Ja tästä huolimatta Activision aikoo julkaista sen maaliskuussa. Syitä voi olla parikin. Ensimmäinen näistä voisi olla vaikka se, että Activisionin talousvuosi päättyy taas tuolloin, joten peli olisi kiva saada pois kirjoilta ja tuottamaan. Toinen syy on taas se, että se parempi The Walking Dead -peli voitti äskettäin suunnilleen kaikki mahdolliset palkinnot ja on täten kova puheenaihe. Parempi siis takoa rautaa kun pesässä on vielä kipinää.

Jotta jäätävä fanitraileri ei jäisi pelaajien tuoreimmaksi The Walking Dead -muistoksi (sillä voit olla varma, että Bobby Kotick ei halua meidän muistavan sitä), firma on julkaissut uuden trailerin. Joka ei sisällä sekuntiakaan pelivideota. Vaan TV-sarjan tähdet. Puhumassa kameran edessä siitä, miten paljon he peliä odottavat. Jep. Katso itse ja kauhistu.

 

Yhteenvetona Activision julkaisee siis kahden kuukauden päästä pelin, josta se ei juuri nyt kehtaa näyttää pelikuvaa. Tästä voi vetää johtopäätöksiä siitä, miten paljon paremmalta peli nyt näyttää kuin männäviikon trailerissa. Ennakkovaraukset vetämään!

Lähde:Giant Bomb

Lisää aiheesta

The Walking Dead -fps ei näytä pelkästään lupaavalta

Domen pelitoimituksen vuoden peli