Afro Samurai saa episodipohjaista jatkoa

13.09.2015 18:00 | Juho Anttila

Mangana taipaleensa aloittanut ja animenakin nähty tyylitelty Afro Samurai hyökkäsi konsoleille vuonna 2009. Sisällöltään köykäinen peli kelpasi kertakäyttöviihteeksi, mutta ei jättänyt jälkeensä kummoisiakaan intohimoja jatko-osaa kohtaan. Sellainen on nyt kuitenkin tulossa kuusi vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma julkaistaan nykyään muodikkaaseen tapaan episodipohjaisena pelinä. Lopullisessa muodossaan tarina koostuu kolmesta osasta, joista ensimmäinen ilmestyy PlayStation 4 -konsolilla ja PC:llä 22. syyskuuta, eli jo ihan pian. Myös Xbox One -versio on luvassa joskus myöhemmin.

Tekijöiden mukaan Afro Samurai 2 on kolmannen persoonan taistelupeli steroideissa maustettuna Tomb Raider -tyyppisellä ympäristöjen tutkimisella. Afro Samurai -mangan luoja Takashi Okazaki on piirtänyt uutta Afro Samurai -materiaalia pelin välivideoita varten, mikä kiinnostanee ainakin kovia Afro Samurai -faneja. Toivottavasti itse pelikin on tällä kertaa edellistä yritystä parempi.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Atarin kuvaherkkuja: Riddick räiskii, Afro Samurai potkii

Japani ui veressä Afro Samurain saapuessa

Afro Samurai (PS3, 360)