UUSIMMAT

Age of Conanin kysyntä ylittää tarjonnan

20.05.2008 23:55 | Jouni Mäki-Panula

Age of Conan: Hyborian Adventures -massiiviroolipeli tekee kauppansa muutenkin kuin loppuunmyydyn keräilypainoksen osalta. Käytännössä kaikki ensimmäisen erän pelit on jo varattu jälleenmyyjien toimesta, eikä Funcom ole pystynyt täyttämään kaikkia tilauksia.

Kaiken kaikkiaan Funcom toimittaa ensimmäistä myyntipäivää varten 700 000 kappaletta Age of Conania. 111 000 kappaleen keräilypainos on jo loppuunmyyty kuluttajille saakka, mutta myös normaaliversion saatavuus on tukkuportaassa tyrehtynyt, sillä jälleenmyyjät ovat reagoineet ennakkotilausvyöryyn varaamalla loputkin jäljellä olleet pelit.

Funcom ei pysty myymään enempää pelejä ennen kuin palvelinkapasiteettia saadaan kasvatettua nykyisestä, joten seuraavan erän saapumiseen saattaa kestää tovi.

Jos ennakkotilausarviot osuvat kohdalleen ja Age of Conanin ensimmäinen erä myydään kokonaisuudessaan loppuun, ohittaa peli lanseerausmyynnillään mitattuna itsensä World of Warcraftin.

Lähde: Funcom reveals record Age of Conan pre-orders

Lisää aiheesta

Age of Conan – Ison Arskan jalanjäljillä Hyboriassa

Age of Conan: Hyborian Adventures -ennakko (PC)

Conanin keräilyversiot löysivät faninsa

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Wii Fit (Wii)

Arvostelussa AGON-seikkailu ja Bomberman Land Touch! 2

eDomen videokanavalla yli 500 pelivideota

Fable 2 osa 2 – miekkaa, magiaa ja koiranelämää

Uusi Rambo jo tänä vuonna – katso kuvat!

Keskustelu

Itse olen ainakin ollut erittäin tyytyväinen aociin. Tortagenkin questit olivat mielenkiintoisia (varsinkin destinyquestit) ja 20 levelin jälkeen meno on vain parantunut! Erittäin onnistunut peli funcomilta.

Lähtenee syksyllä kaupasta mukaan kun on vähän hioutunut. Erittäin lupaavan oloinen paketti. WoWiin kyllästyin 2kkn jälkeen, aivan liikaa pikkuvintiöitä liikenteessä.

@11: Miten AoC tarjoilee roolipelimäisyyttä? Voisitko tarkentaa? Täältä katsottuna näyttää ihan yhtä lattealta kuin kaikki muutkin MMO:t, paitsi tietenkin ukko-UO.

Vähän petyin kyllä kun eivät laittaneet sitä full pvp loottia, taidan odotella Darkfallia…. jos vaikka tulis joskus, eh.

Melkein käy sääliksi wow fanaatikkoja, saavat minun puolestani jatkaa wowinsa pelaamista… oikeestaan ei käy edes sääliksi, antaa heidän homehtua karkkimaailmassaan :)

1: eipä taida. On niitä yleisöryntäyksiä ennenkin nähty, mutta yksikään peli ei ole vielä onnistunut säilyttämään niitä pelaajiaan pitkään. Viimeistään Lich King tappaa conanin.

Peliä pääsi pelaamaan lauantai, 10.05. yönä kun EA avattiin sen ostaneille asiakkaille.
Itse olen pelannut World Of Warcraftia alusta asti ja tätä ennen pelannut Anarchy Onlinea jonka pohjalle Age Of Conan on suunniteltu.
Konsepti on vaikea, todella paljon valintoja sisältävä ja ennenkaikkea lähentelee realismia paremmin kuin mikään muu MMOPRG aiemmin.
Yhteenvetona voin sanoa, että jos kaipaat enemmän sisältöä peliin kuin WoW:ssa ja roolipelimäisyyttä, tämä toimii loistavasti.
Jos olet suoranlinjan pelaaja ja haluat pidättäytyä helpohkossa ja suppeamman sisällön omaavassa pelissä, WoW toimii sinulle.

Katsellaan ja kuulostellaan tilannetta noin kuukauden kuluttua :D

En viitsi toimia beetatestaajana ”valmiissa” tuotteessa kuten joskus on ollut tämän samaisen firmankin kohdalla, muista puhumattakaan.

Mutta jos hyvää palautetta tulee ja vaikuttaa kiinnostavalta, niin ehkä sitä tätäkin tulee testattua.. Eipä ole WOWin vajaan puolen vuoden jälkeen tullutkaan näitä kk-maksullisia pelattua.

Nyt kolme päivää AoC:tä tahkonneena voi kyllä sanoa, että WoW:n en kyllä enää koske, sen verran hyvin tehty moninpeli on kyseessä. Hypetys on pitänyt paikkansa harvinaisen osuvasti.

”keräilypainos on jo loppuunmyyty” muhahaha…. tuossa 18.5 ostin keräily version

Ihan oikeutetusti menee AoC:llä hyvin, yksii historian parhaita launcheja… ainakin mitä tulee early accessii. Sen perusteella jo aikovat lisätä houmattavasti servu kapasiteettiä. Muutamat down timet on ollut, mutta nekin on liittyny palvelin päivityksiin ja lisäyksiin. Mitää varsinaisia teknisiä ongelmia ei toistaiseksi ole ollut.

Vähän raskas pelihän tuo on koneelle, mutta mitä väliä kun näyttää niin hyvältä ja jos ei meinaa pyöriä niin joutuu tyytymään vähän vaatimattomampaan näyttävyyteen kun tunettaa vähä efektejä alas.

Oli ilo olla ensimmäisten joukossa jotka loggas ”Aquilonia” pvp/rp servulle :)

Hyvä että on käynyt kaupaksi. Itse tilasin jo alkukeväästä tuon Collectors Editionin.

itse en kyllä kuukausimaksullista peliä hanki ellei joko pääse testaamaan ilmaiseksi ensin, tuntuu tyhmältä maksaa ensin 50-60euroa pelipaketista, pelata 1kk ja huomata ettei peli sovi itselle, etkä pysty edes viemään kauppaan vaihtoon peliä kun on rekisteröity omiin nimiin.

Hyvältä kyllä vaikuttaa videoiden, kuvien ja ennakoiden mukaan.. mutta ilmaista kokeilua odotellessa

Oho, en kyllä olisi uskonut että noin kovasti lähtee vauhtiin.

Olisko nyt niin, että tämä on juuri sitä, mitä ”aikuisemmat” WoW:n ja muiden MMORPG:n pelaajat ovat etsineet…?

Ohhoh, taitaa wowi vihdoinkin kohdata voittajansa, kun suuri osa siitäkin siirtyy aocin pariin.

Muropaketin uusimmat