Uusimmat

Age of Empires Online muuttui ilmaisuuden myötä myös paremmaksi peliksi

04.07.2012 11:00 Miikka Lehtonen

Kuten viime viikolla uutisoimme, Gas Powered Gamesin Age of Empires Online muuttui ilmaispeliksi. Kehitystiimi otti saman tien tilaisuudesta vaarin ja tuunaili peliään muutenkin pelaajaystävällisempään muotoon. Tuloksena on kaikin puolin parempi peli.

Age of Empires Online todellakin muuttui viime viikolla oikeasti ilmaiseksi. Pelihän oli alkujaankin jo ilmainen, mutta esimerkiksi kaikki uudet sivilisaatiot ja muut herkut piti ostaa oikeaa rahaa vastaan mikromaksuina. Eivätkä ne maksut olleet aina niin mikroja, sillä esimerkiksi sivilisaatiot olivat aika hintavia. Nykyään kaikki irtoaa tarvittaessa myös pelaamalla tienattavaa valuuttaa vastaan.

Eivätkä uudistukset siihen jääneet, sillä Gas Powered Games on samaan syssyyn lisäillyt peliinsä reippaasti uutta sisältä niin yksinpelajaille, co-opin ystäville kuin PVP:stä pitäville. PC Gamer testasi listasi pelin suurimmat ongelmat ja tutki, korjasiko ilmaispäivitys niitä. Ja tuloksena oli, että peli on nyt kaikin puolin parempi. Pitänee itsekin testata. Lukaise toki alkuperäinen juttu ja katso, mitä kaikkea peliin on lisätty.

Lähde: PC Gamer

Lue myös

Gears of War (Lautapeli)

Minun heinäkuuni kuluu outojen indiepelien parissa. Haluatko auttaa?

Ei ole helppoa olla Max Payne, kuten lyhytelokuvamme osoittaa

Dwarf Fortress – iloiset kääpiöt uppoavassa vuoristoluolassaan

Muropaketin uusimmat