UUSIMMAT

Agent – Red Dead Redemptionin luojien agenttipelin kehitys on mitä ilmeisimmin lopetettu

26.11.2018 15:41 | Muropaketin toimitus

Rockstarin jo vuonna 2007 julkistaman Agent-pelin kehitys on luultavimmin lopetettu, sillä pelin tavaramerkki ei ole enää voimassa.

Rockstar julkisti vuonna 2007 kehittävänsä aivan uutta kylmän sodan maisemiin sijoittuvaa Agent-nimistä peliä. Kaksi vuotta myöhemmin ilmoitettiin, että se tulee ilmestymään yksinoikeudella PlayStation 3:lle. Agentin piti viedä pelaajat vastavakoilun ja poliittisten salamurhien 1970-luvun maailmaan.

Sittemmin pelistä on kerrottu, että se on yhä kehityksessä. Agent löytyy edelleen Rockstarin nettisivuilta, ja sen kerrotaan olevan yhä PS3-yksinoikeuspeli. Agentin tavaramerkki on on ollut aiemmin voimassa, mutta nyt tilanne on muuttunut, tietää Criticalhit-sivusto. Lisäksi on epätodennäistä, että peli ilmestyisi pelkästään PlayStation 3:lle.

Tämä tarkoittaa luultavimmin sitä, että pelin kehitys on lopetettu. Rockstarin omistavan Take 2:n silloinen toimitusjohtaja kuvaili aikoinaan Agentia sanomalla sen olevan genren määrittelevä peli, jollaista ei ole koskaan aiemmin nähty.