UUSIMMAT

Agonyn uusi traileri vie loputtoman kärsimyksen syövereihin – myös kansitaide julkaistiin

24.05.2018 08:33 | Muropaketin toimitus

Helvetillinen Agony saattaa pelaajat syvälle piinaaviin kauhuihin.

Madmind Studios on yhdessä Maximum Games -julkaisijan kanssa valaissut helvetillisen Agony-kauhupelin selviytymispelitilaa.

Omaperäisesti nimetty Agony Mode asettaa pelaajat täysin satunnaiseen osaan Helvettiä, eikä siellä pärjää ilman pelin tarina-moodissa opittuja hiiviskely- ja taistelukykyjä. Selviytyminen on Agony Moden ytimessä, sillä tässä pelitilassa ei ole lisäelämiä.

Agony Mode onkin äärimmäinen selviytymiskoe, jossa sinnitellään demoneita pullollaan olevassa Helvetissä.

“Agony Mode -pelitilassa pelaajat tutkivat proseduraalisesti luotuja labyrinttimaisia kammioita, eikä heillä ole käytössään kuin yksi elämä. Nämä jäästä ja luista tehdyt arvaamattomat sokkelot kannustavat pelaajia suorittamaan lukuisia erilaisia tehtäviä. Jokainen Agony Mode -sessio loppuu, kun pelaaja pääsee hengestään, jolloin tämän tulos tulee näytille kansainväliseen pistetaulukkoon”, kerrotaan peli esittelyssä.

Agonystä löytyy täysimittainen tarina sekä mainittu selviytymistila. Kickstarter-joukkorahoituksella rahoitetettu peli haastaa pelaajat brutaalissa ympäristössä.

Pelissä päädytään keskelle Helvetin tulia, jossa tulee selviytyä ja selvittää mystisen Red Goddess -hahmon salaisuus. Red Goddess on koko Helvetin luonut arkkitehti, ja ainoa hahmo joka tietää kuinka sieltä voi paeta.

Agony julkaistaan toukokuun 29. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

 

 

Muropaketin uusimmat