“Ainakin niillä on valtavat tissit” – Activision Blizzardin miespuolinen alainen pilkkasi kollegoita, myös homot ja vammaiset saivat täyslaidallisen

29.12.2021 20:20 Muropaketin toimitus

Activision Blizzardilla pitkään työskennellyt Geoff Fraizer on suoltanut vastenmielisiä kommentteja entisistä työtovereistaan ja yhtiön tasa-arvoisista tavoitteista.

Activision Blizzard on ollut jo pitkään tunnettu siitä, että yhtiö kohtelee eriarvoisesti sen eri sukupuolta olevia alaisia. Yhtiön työntekijät ovat marssineet tämän takia ulos työpaikoiltaan, ja monia tapauksia selvitetään oikeudessa. Nyt on selvinnyt, että Activision Blizzardilla aiemmin työskennellyt Geoff Fraizer on suoltanut työtovereitaan ja yhtiötä alentavia kommentteja. Asiasta kertoo Kotaku.

Fraizer pilkkasi kovin sanoin esimerkiksi vammaisia, naispuolisia työtovereitaan ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Hän kirjoitti viestinsä The Right Wing of Gaming -nimiselle keskustelupalstalle, jonka nimi tarkoittaa poliittisilta mielipiteiltään oikeistoon kuuluvia pelaajia.

Fraizerin mielestä esimerkiksi homot pilaavat koko yhtiön, ja hän herjasi naispuolisia työharjoittelijoita sanomalla, että “ainakin niillä on valtavat tissit”. Hän kertoi, että Blizzardin tapa yrittää saada pelaaminen vammaisten henkilöiden saavutettaviksi, on ”kehareiden touhua”.

Lisäksi Fraizer näki aiheelliseksi kertoa, että hän vastustaa koronarokotteita, ja kuinka hänestä on hauskaa, kun ihmisillä on mielenterveysongelmia. Fraizer poistui yhtiön palveluksesta viime syyskuussa.

LUE MYÖS: Activision Blizzardin kaaos saa jo koomisia piirteitä – Uusin käänne ei yllätä