Aiotko ostaa PlayStation-puhelimen? Osta sitten pelisikin toiseen kertaan!

15.02.2011 16:38 Miikka Lehtonen

Sonyn tuleva Xperia Play kuulostaa äärimmäisen kiinnostavalta vempeleeltä: tehokas Android-puhelin, jonka pohjasta saa liu’utettua esiin PSP Go -henkiset ohjaimet erityisiä pelisessioita varten. Ja tarjolla tulee olemaan myös PlayStation Networkista tuttuja pelejä! Jotka tosin joutuu ostamaan uudelleen.

Xperia Play on todellakin mielenkiintoinen paketti. Ainakin minun pitämäni Android-alusta naitettuna yhteen erillisten peliohjainten kanssa ja softatuella varustettuna? Kyllä kiitos! Mutta tässäkin piirakassa on kärpänen ja se on Sonylle tyypillisesti puolivillaisesti ja vasurilla tehty verkkotuki.

Puhelimen julkistustilaisuudessa puhunut Sony Ericsson UK:n pomo vahvisti nimittäin Gamespotin brittiversiolle, että vaikka laitteella tullaan näkemään PlayStation Networkista tuttua kamaa, eli PSP Minis -pelejä ja jopa PlayStation 1 -pelejä, lisenssit eivät siirry laitteelta toiselle. Ongelma on se, että Xperian oma kauppa on täysin erillinen PlayStation Networkista, joten jos olet vaikka sattunut ostamaan PSN:stä vähän pelejä, joita haluaisit pelailla uudelleen PlayStation-puhelimellasi, tartu Visaasi. Ja toki myös toisin päin.

”Xperia Playn omistajien pitää ostaa uudelleen pelinsä, joten verkkotuki ei ole täysin integroitu. Mutta minun mielestäni on todella hienoa, että laitteelle on paljon pelejä, jotka ihmiset jo tuntevat”, hehkutti Nathan Vauthier. Niin minunkin mielestäni, mutta ei jos joudun ostamaan ne kahteen kertaan. Koittakaahan vähän vielä petrata.

Lähde: Gamespot UK

Lisää aiheesta

Sony Ericsson julkisti vihdoin Xperia Play -pelipuhelimensa

PlayStation-puhelin Xperia Play kaupoissa huhtikuussa

Tässä on Sonyn tuleva PlayStation-puhelin

Sony Ericssonin PlayStation-puhelin luvassa helmikuussa?