Uusimmat

”Aivan kuin Dark Souls 4” – Vuosia odotettu toimintaroolipeli ilmestyy viimein tällä viikolla

Kuva: © FromSoftware

21.02.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Dark Souls -kehittäjien tuleva toimintaroolipeli on yksi vuoden odotetuimpia julkaisuja.

Elden Ring julkistettiin vuonna 2019, ja tällä viikolla, lähes kolme vuotta myöhemmin, se näkee viimeinkin päivänvalon. Elden Ring on Dark Souls ja Sekiro: Shadows Die Twice -peleistä tunnetun From Softwaren uusi toimintaroolipeli, joka on kehitetty yhteistyössä Game of Thronesin luojan George R. R. Martinin kanssa.

Muropaketin toimitus pääsi viime vuoden puolella kokeilemaan ennakkoon odotettu peliä, ja se tekikin toimittajaamme suuren vaikutuksen. Kriitikkomme kuvaili, että peli vaikuttaa olevan herkkua Dark Soulsin ystäville, mutta ”Souls-sarjan vihaajia se tuskin on käännyttämässä”.

”Peli on juuri sitä, mitä kaikki toivovatkin sen olevan, ja ainoa plusmiinus syntyy itse kunkin kiinnostuksesta ylisaturoitunutta avoimen maailman konseptia kohtaan.”

LUE MYÖS: Ensituntumat | Odotettu Elden Ring -toimintaroolipeli tuntuu ihan Dark Souls 4:ltä, jonka maailma jatkuu silmänkantamattomiin

Elden Ring ilmestyy perjantaina 25. helmikuuta PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle.

LUE MYÖS: Elden Ring julkaistaan tällä viikolla – odotusta voi lieventää uunituoreella trailerilla