Uusimmat

Ajantaju hei hei, Lords of Midnight julkaistiin myös PC:lle

13.07.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Taannoin kuolleen pelialan suuren visionäärin Mike Singletonin suurin peli julkaistiin uutena, modernisoituna tulkintana taannoin muun muassa mobiilialustoille. Nyt pelihistorian merkittävimpiin yksittäisiin teoksiin lukeutuva Lords of Midnight on saapunut myös PC-alustalle.

Midnight on eeppisen mitan seikkailua, roolipelaamista ja strategiaa sekoittava, genrerajoja rikkonut suurpeli, joka loi käytännössä ensimmäisen eeppisen tietokonepelien virtuaalimaailman.

Kuten Wiikon wanhassa taannoin kerroin,

Aika on kuitenkin kortilla. Doomdarkin joukot etenevät vääjäämättömästi. Sankarimme liikkuvat kukin omien voimiensa ja kykyjensä mukaan päivällä, Doomdarkin joukot yöllä. Samaan aikaan pelimaailma elää. Vielä värväämättömät sankarit ja olennot liikkuvat omien mieltymystensä mukaan. Monia hahmoista ei löydä samasta paikasta missä he ennen olivat, mutta jos tiedät heidän tavoistaan, voit ehkä päätellä missä heitä kannattaa etsiä. Mutta ole nopea – itsepintaiset jäärät saattavat joutua Doomdarkin jyräämiksi, minkä jälkeen heistä ei ole enää apua sinulle.

Ja näin seikkailu jatkuu. Pelaajan sankarit matkaavat pitkin Midnightia, värväten joukkoja ja  kohdaten samalla huikeita seikkaluja. Ja posti tuo jatkuvasti uutisia Doomdarkin uusista valloituksista. Milloin uskallat iskeä pimeyttä vastaan? Ja missä?

Midnight on juuri julkaistu PC:lle Windows-versiona, jonka voi ostaa jo pelin kotisivujen kautta. Peli on myös tulossa GoG.comin valikoimiin ensi viikolla. Mac-versiokin ilmestyi noin viikko sitten.

Midnightin uusversiota työstävä tiimi tekee myös modernia painosta jatko-osasta, Doomdark’s Revengestä.

Lisätietoja: http://thelordsofmidnight.com/blog/

Lisää aiheesta

Edesmenneen pelilegendan klassikko Lords of Midnight julkaistaan uudelleen

Lords of Midnight haki innoitusta Tolkienin Keski-Maasta

Wiikon wanha: Lords of Midnight – virtuaalimaailma vuodelta 1984