UUSIMMAT

Alati parantunutta Rainbow Six: Siegeä voi kokeilla ilmaiseksi tästä päivästä alkaen

17.05.2018 07:00 Muropaketin toimitus

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege on ilmaiskokeilussa koko loppuviikon ajan. Samalla peli tarjotaan vähintään puoleen hintaan kaikilla alustoilla.

Verkkoräiskintä Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege ilmestyi jo vuonna 2015, mutta aktiivisen pelaajakunnan ja päivitysten ansiosta peli on muuttunut koko ajan suositummaksi. Muropaketin toimittaja totesikin juuri maaliskuussa, että peli on nyt parempi kuin koskaan, ja kirjoitti artikkelissaan näin:

”Rainbow Six: Siege on yhä erinomainen vaihtoehto taktista räiskintää etsivälle. Siege ei ole päässyt väljähtämään vaikka ikää onkin jo yli kaksi vuotta.”

Jos olet koskaan halunnut kokeilla Rainbow Six: Siegeä, on siihen nyt oivallinen tilaisuus. Kuten pelin virallisella sivustolla kerrotaan, alkaa Siegessä ilmainen pelikokeilu tänään torstaina, 17. toukokuuta, ja se jatkuu aina maanantaihin asti.

Ilmaiskokeilu koskee kaikkia alustoja, eli peliä voi kokeilla maksutta PC:llä, PlayStation 4:llä sekä Xbox Onella, joilla kokeilu myös käynnistyy hieman eri aikoihin. Ilmaisversioon sisältyy pelin kaikki sisältö, eli kaikki kartat, moodit ja pelihahmot.

Ilmaiskokeilun alkaessa peli tulee myös tarjoukseen kaikilla alustoilla. Konsoliversioihin luvataan 50% alennusta, ja PC:llä pelin perusversion pitäisi tulla saataville vain 10 dollarin hintaan. Kaiken ilmaiskokeilun aikana saavuttamansa edistyksen saa tietenkin säilyttää, jos päättää pelin ostaa omakseen.

Lisätietoja löytyy Rainbow Six: Siegen nettisivuilta.