Uusimmat

Alelaari-D&D-roolipeliräpellys marssii konsoleille

15.02.2016 13:35 Jukka O. Kauppinen

Sarjassamme ”kiinnostaako enää ketään” -uutisia: PC:n kankea D&D-roolipeli Sword Coast Legends siirtyy seuraavaksi PS4-konsolille, oikein massiivisen lisäsälävuoren kera. Hieno homma, jos tykkäät D&D:stä ja Forgotten Realmsista! Auttaisi varmaan sekin, jos PS4-versiointi on alkuperäistä luistavampi.

Kerrataanpas:

Käytännössä tuntuu siltä, että valtaosa tarjolla olevista seikkailuista on salonkikelpoisia huijauksia, joissa pelaaja seisoo turvallisessa sivuhuoneessa samalla kun lauma maksimitason enkeleitä mättää kuoliaaksi korkean tason demoneita. Pelaaja saa kokemuspisteitä ja kamalat määrät loottia. Hahmon kulkiessa mukana seikkailusta toiseen tämä vähän vesittää sitä Dungeons & Dragons –kokemusta.

PS4-versioon luvataan co-op-moninpeliä, uusia kykypuita, hardcore-pelitiloja, hahmon respeccausta ja paljon muita päivityksiä. PC-versiotakin on kuulemma päivitetty kovasti julkaisun jälkeen, mutta näyttäisi siltä, että julkaisussa pleikkaristit vetävät tällä kertaa pidemmän korren julkaisuversionsa suhteen. Tiedä sitten miten paljon pelin perusongelmiin on pätseillä puututtu.

Lisätietoja: https://swordcoast.com/

Lisää aiheesta

Sword Coast Legends yrittää viedä saman idean vielä pitemmälle, sillä normaalin yksin- tai moninpelattavan kampanjan ohella se sisältää myös tuen omien seikkailuiden suunnittelemiselle ja peluuttamiselle. Tämä voisikin olla oikein kiva ominaisuus, ellei Sword Coast Legends olisi aika karmea peli.

Sword Coast Legends (PC)