Uusimmat

Alice: Madness Returns: tyttö talossa ja verinen veitsi

20.09.2010 15:56 Jukka O. Kauppinen

American McGee’s Alice on taatusti yksi pelihistorian oudoimmista ja myyttisimmistä peleistä. Huikea peli ei noussut suureksi kaupalliseksi menestykseksi, mutta legenda elää edelleen. Etenkin kun EA ja American McGee tekevät lopultakin jatkoa Liisan seikkailuille. Ja ei, pelissä ei seikkailla Tim Burtonin äskeisen elokuvan iloisissa teemoissa.

Kuten mestari Lehtonen aiemmin kirjoitteli,

Heti alkuun todettakoon, että ”rakastettu lasten satu PIMEÄNÄ, SYNKKÄNÄ JA VERISENÄ GOOTTIVERSIONA” ei ole enää mikään uusi, tuore tai edes kovin kiinnostava idea. Jo Tim Burton yksinään on takonut siitä kuolleesta heposesta pihalle viimeisetkin mehut, mutta toisaalta alkuperäinen Alice oli niitä harvoja idean oikein tajunneita tuotoksia.

Kuvien perusteella Alice: Madness jatkaa edeltäjänsä viitoittamalla linjalla, mitä nyt tällä kerralla ihmemaa hieman pääsee repeämään liitoksistaan ja valuu meidän maailmamme Lontooseen.

Nautittakoon kuvista peliä odotellessa. Laitetaan uusin trailerikin siirtymään yön yli niin, että sitä voidaan ihmetellä huomenna.

Lisää aiheesta

Alice: Madness – American McGee palaa ihmemaahan

Alice: Madness lähikuvissa

Wiikon wanha: American McGee’s Alice

Lue myös

Bungie uusille urille pelimoottoria myöten

Dead Rising 2 -haastattelussamme legendaarinen Keiji Inafnue

Good Old Games sulkeutui … vai sulkeutuiko sittenkään?

Maanantain komediavideossa Minecraft-mies oppii, ettei tulella kannata leikkiä