UUSIMMAT

Alien: Isolationin jatko-osasta liikkuneet huhut lienevät pötypuhetta

27.04.2017 20:45 | Muropaketin toimitus

Alien: Isolationin jatko-osasta on liikkunut huhuja pelimediassa, mutta Eurogamerin lähteiden mukaan kyse on uutisankasta.

Vuonna 2014 ilmestynyt Alien: Isolation sai osakseen runsaasti kehuja, joten ei ole mikään ihme, että monet toivovat pelille jatko-osaa. Hiljattain uutisoitiinkin, että The Creative Assembly -studio olisi kehittämässä uutta Alien-peliä, mutta tämä vaikuttaa nyt paljastuneen perättömäksi huhuksi.

Alunperin Official PlayStation Magazinen huhupalstalta levinnyttä tarinaa Isolationin jatko-osasta on rientänyt tyynnyttelemään pelisivusto Eurogamer. Alkuperäisen huhun mukaan Creative Assembly olisi hiljattain ilmestyneen Halo Wars 2:n valmistuttua siirtymässä uuden Alien-pelin kehitykseen. Eurogamerin lähteet väittävät kuitenkin vastaan.

Eurogamerin mukaan Creative Assembly valmistelee prototyyppiä uudesta pelistä, mutta tämä peli ei liity Alieniin. Lisäksi sivusto kertoo, että lähes kaikki Alien: Isolationin parissa työskennelleet kehittäjät ovat siirtyneet pelin valmistuttua muiden studioiden palvelukseen.

Alien: Isolationin jatko-osa vaikuttaa epätodennäköiseltä myös siksi, että julkaisija Sega ei ollut tyytyväinen alkuperäisen pelin menestykseen. Vaikka peli sai runsaasti kehuja kriitikoilta ja voitti palkintojakin, kerrotaan sen myyneen vain noin kaksi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Creative Assemblyn johtaja Tim Heaton on myös vihjannut, että peli on päässyt vain juuri ja juuri voiton puolelle.

Sega on myös kommentoinut huhua suoraan Eurogamerille.

”Studio on tällä hetkellä täysin keskittynyt Total War: Warhammer 2:n ja muiden julkistamattomien projektien kehitykseen”, julkaisija kommentoi.

Hiljattain Creative Assemblyn kehittäjät paljastivat lisäksi, että myös uusi historiallinen Total War -peli on jo kehitteillä.

huhu
Kaikki jutut aiheesta