Uusimmat

Aliens vs. Predatorin konsolipäivitykset peruttu

16.07.2010 10:00 Jouni Mäki-Panula

Sega on päättänyt lopettaa Aliens vs. Predatorin konsoliversioiden päivittämisen. Tilanteesta kertoi nimimerkillä Clumsyorchid esiintyvä yhteisövastaava, joka pahoittelee tapahtunutta. ”Olen juuri saanut viestin liittyen konsoliversioiden päivityksiin ja valitettavasti minun on ilmoitettava, että ne on peruttu.”

”Olin aiemmin väittänyt päivitysten tulevan, ja siltä tilanne aikanaan vaikuttikin. Pyydän konsoliyhteisöltä anteeksi, sillä tiedän päivitysten sisältävän monia kaivattuja ominaisuuksia.”

Clumsyorchid kertoo myös jatkavansa taistelua konsolipäivitysten puolesta, mutta toistaiseksi mitään ei enää ilmesty Xbox 360:lle eikä PlayStation 3:lle.

Tiettävästi Aliens vs. Predatorin PC-versio saa päivityksiä vielä jatkossakin.

Päivitysten hylkääminen on harmillista, sillä Aliens vs. Predator oli pelinä varsin mainio, vaikkakin tunnetusti pienen paikkailun tarpeessa. Se on myös myynyt itsensä miljoonaluokkaan, mutta tästä huolimatta julkaisija Sega on suhtautunut teoksen päivityksiin ja jatko-osiin ihmeen kylmästi.

Lähde: AVP console patches ”scrapped”.

Lisää aiheesta

Alkuperäinen Aliens vs. Predator Steamissa

Vanha Aliens vs. Predator sai moninpelin

Aliens vs. Predator (PC, PS3, Xbox 360)

Voi Alienia, voi Predatoria. 80-luvun tieteismätön suuret nimet ovat nykyään suuria vitsejä, pitkälti kiitos Paul W.S. Andersonin ja hänen jäätävien elokuviensa. Tähän saakka pelifanit ovat kuitenkin voineet paistetella siinä uskossa, että meidän mediamme on tehnyt lähdeaineistolleen kunniaa. Tähän saakka.

Siitä onkin jo aikaa, kun Aliens vs. Predator viimeksi nähtiin pelimuodossa. Brittiläinen Rebellion oli jo alkujaan projektin puikoissa ja tehtaili Atari Jaguarille ja PC:lle aikanaan pari ihan semi-asiallista räiskintäpeliä.

Lue myös

Arvostelu: All Points Bulletin (APB) (PC)

BioWare: älkää piinatko pelintekijöitä

eDomen arvosteluviikko: Crackdown 2, Lego Harry Potter, Resident Evil 5 Gold, Fallout New Vegas, Small World ja paljon muuta

iPad kelpaa myös pelaamiseen

Muropaketin uusimmat