Alkuperäinen StarCraft on nyt täysin ilmainen – Lataa vaikka heti

19.04.2017 12:36 | Muropaketin toimitus

Blizzard on muuttanut klassikkopeli StarCraftin täysin ilmaiseksi tuoreen päivityksen myötä. Pelistä julkaistaan kesällä myös remasteroitu versio.

Blizzard Entertainment on julkaissut alkuperäiselle StarCraftille (1998) uuden päivityksen, joka tekee pelistä täysin ilmaisen kaikille pelaajille, kertoo GameSpot. Tuore päivitys on ensimmäinen patch, mikä pelille on julkaistu yli kahdeksaan vuoteen.

StarCraftin voi ladata itselleen veloituksetta pelin viralliselta sivustolta, ja lataukseen pitäisi sisältyä myös Brood War -laajennus. Tuoreen 1.18-patchin voi puolestaan ladata omalta infosivultaan, jolla kerroaan myös, mitä uudistuksia päivitys tuo peliin. Patch lisää peliin muun muassa uuden Observer-moodin ja parempia keinoja huijaamisen estämiseksi. Lisäksi päivityksen pitäisi parantaa pelin yhteensopivuutta uusien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

StarCraft julkaistaan kesällä myös remasteroituna versiona, jonka julkistustraileri on katsottavissa alta. Remasteroitu versio ei ole saanut vielä virallista ilmestymispäivää.

StarCraft
Kaikki jutut aiheesta