UUSIMMAT

Älyttömän loppuhuipennuksen HD-huipentuma – arvostelussa Saints Row 4: Re-Elected

06.02.2015 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Ihan parasta. Ihan älytöntä. Ihan Saint’s Rowia. Miikka Lehtonen sukelsi Saint’s Row IV: Re-Electedin uumeniin ja totesi, että ihan hyvähän tämä on edelleen!

Noin oli pari vuotta sitten, jolloin pelasin Saints Row 4:ää PC:llä ja PlayStation 3:lla. Harmittelin jo silloin, että PlayStation 3 –versio (ja toki myös Xbox 360 –versio) kärsivät pahoista teknisistä ongelmista. Vääntö ei vain riittänyt ja tästä maksettiin kova hinta. Ruudunpäivitysnopeus takkuili siinä määrin, että pelaaminen oli jopa hankalaa.

PC:llä meni paremmin, sillä PC-versio näytti hyvältä ja pyöri pehmeästi. Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle julkaistut Re-Elected-versiot kurvaavat aivan sen jälkimaininkiin. PC-versio on yhä ehkä vähän parempi, mutta ainakin uudet versiot pyörivät hyvin. Nyt tähtäimessä on ollut 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeus, johon peli yltääkin. Välillä. Kun ruudulla tapahtuu enemmän, ruudunpäivitysnopeus tipahtelee ja peli takkuaa. Ei koskaan katastrofaalisen huonosti, mutta sen verran kuitenkin, että sen huomaa. Resoluutiota on toki sitten myös kasvatettu ja peli pyörii nyt molemmilla alustoilla 1080p-tarkkuudella, kuten pitääkin.

Lue koko arvostelu: Saints Row 4: Re-Elected (PS4, Xbox One)

Lisää aiheesta

Saint’s Row IV –ensikosketus – kun mikään ei enää riitä 

Saints Row (Xbox 360)

Saints Row 2 (PC, PS3, 360) 

Saints Row 4 (PC, PS3, Xbox 360) 

Saint’s Row IV –ennakko (PC, PS3, Xbox 360) 

Saint’s Row IV –haastattelu – ”haluammeko OIKEASTI tehdä tätä?” 

Saints Row The Third (PC, PlayStation 3, Xbox 360) 

Tappoiko Saints Row IV open world –genren?