Uusimmat

Amerikan ihmeitä Euroopassa: arvostelussa Sonyn mainio MLB 13: The Show

27.03.2013 19:30 Miikka Lehtonen

Baseball ei ole Euroopassa suuri juttu, joten ei ole suurikaan ihme, ettei baseball-pelejä ole juuri täällä nähty. Mutta nyt nähdään, sillä Sony toimitti myös eurooppalaisille pelisaiteille arvostelukappaleet mainiosta MLB 13: The Show -pelistään. Pelisarjaa arvostetaan suuresti Amerikassa, mutta miten kävi Euroopassa?

Hyvinhän siinä kävi. En ole itse mikään suunnaton baseballin ystävä, mitä nyt joskus paremman puutteessa toisella silmällä katselen pelejä televisiosta. Tästä huolimatta MLB 13: The Show vei mukanaan, sillä kyseessä on erinomaisen laadukas urheilupeli.

Urheilupeleissä on totuttu siihen, että yksittäisten matsien ohella tarjolla on kausitila, ehkä mahdollisuus pelata playoffeja ja todellisissa luksuspeleissä vaikka tehdä oma turnauksensakin. The Showsta löytyvät nämä kaikki tilat, sekä puoli tusinaa muuta kaupan päälle. Nettiliigat, parikin erilaista franchise-uratilaa, jonkinlainen hämärä baseball-joukkueilla pelattava manageri-MMO ja ties mitä muuta päälle. Mukana on myös hauska livetila, jossa baseball-kauden ollessa käynnissä – eli 31.3. jälkeen – voi pelata kunkin päivän oikeita matseja oikeilla rostereilla ja pelaajien kylmillä tai kuumilla putkilla varustettuna.

Siinä ensimmäinen vuoropari. Lue toki loputkin!

Muropaketin uusimmat