Amiga Forever ja C64 Forever päivittyivät 2013-versioon

13.05.2013 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Koska Commodore. Cloanto julkaisi uudet versiot mainioista emulaattoreistaan, minkä seurauksena retrolijat voivat nauttia historiallisista peleistä, demoista ja kilkkeistä Amiga Forever 2013– ja C64 Forever 2013 –emulaattoreilla.

Uudet versiot emulaattoreista tarjoavat paitsi oivalliset emulaatiot historian tärkeimmistä ja suosituimmista kotimikroista, myös aiempaa käyttäjäystävällisemmät käyttöliittymät.

Molemmat emulaattorit käyttävät tarpeesta riippuen kolmea eri emulaattorijärjestelmää, joiden kautta käyttäjille tarjotaan yhteensä yli 25 erilaista emuloitua retrotietokoneympäristöä.  Molemmat emulaattorit ovat täysin lisensoituja ja sisältävät kaikki tarvittavat tiedostot, ROMit sekä satsin niin pelejä kuin demojakin. Mukana on  myös monipuolisesti erilaisia apuohjelmia ja tietenkin nykytyyliin mahdollisuus linkittää emulaattori Facebookiin, Twitteriin tai muihin verkostoihin.

Amiga Forever 2013:ssa voi ajaa useita rinnakkaisia emulaatioita rinnakkaisissa ikkunoissa. Kuvassa Amigan Workbench 1.3 ja 3.0 vierekkäin.

Amigasta ja C64:stä on tarjolla molemmista kolme erilaista pakettia, hintojen vaihdellessa kymppieurosta viiteenkymppiin.

Lisätietoja: http://www.amigaforever.com/

Lisätietoja: http://www.c64forever.com/

Lisää aiheesta

Amigaaa! Muistelussa Amigan demoskene!

Commodore 65:n proto meni kaupaksi 18 000 eurolla

Game Dev Tycoon (2013) vs Software Star (1984) – pelintekopelit vastakkain

Miten hyvin muistat Amiga-pelisi? Testaa muistisi mukavassa lauantaivisassa

Muropaketin uusimmat