UUSIMMAT

Ammu Adolf Hitleriä kasseille

15.05.2012 20:45 | Jukka O. Kauppinen

Mitä tekee Miikka Lehtonen, kun hänelle antaa aikakoneen ja kiikarikiväärin? No. Hän menee treffeilla Adolf Hitlerin kanssa Berliiniin vuonna 1945.

Telepaattinatsit myös aavistavat heti, missä heidän kaveriaan satuttanut tarkka-ampuja majailee. 250 metrin päästä ja yhdestä kadunpätkän sadoista ikkunoista jatkuvassa tulitaistelussa ammuttu laukaus saa heti kaikki korttelin natsit avaamaan tulen pelaajaa kohti. Kulman takana olevat kaverit eivät paljon asiasta piittaa, heidän tekoälynsä aktivoituu vasta, kun saman tempun toistaa toisesta talosta.

Ja meno muuttuu vain jatkuvasti tympeämmäksi. Kolmostehtävässä soluttaudutaan natsien V2-rakettitehtaalle, jossa ahtaissa käytävissä väistellään telepaattisia natseja kun pelaaja yrittää pommittaa laitoksen strategisia pisteitä. Ja sitten peli lässähtää lopullisesti. Tehtävän lopputarkoituksena kun on hiippailla laitoksen johtajan toimistoon ja varastaa sieltä raketin piirustukset. Arvasin, että paikalta pitää poistua nopeasti, joten vietin aivan liian kauan aikaa putsaten laitoksesta viimeisetkin natsien rippeet helppoa pakoa varten. Ja mitä vielä!

Kun paperit oli varastettu, laitos paukahti yllättäen täpötäyteen tyhjästä spawnanneita natseja! Efekti on niin koominen, että kun katselee parvekkeelta alla aukeavaa käytävää, se on tyhjä. Kun laskeutuu rappuset alas käytävälle, se onkin täynnä natseja. Oikeasti nyt, Rebellion!

Lue koko arvostelu: Sniper Elite V2 (PC, PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Hitman: Sniper Challenge (Xbox 360)

Sniper: Ghost Warrior (PC, Xbox 360)

Lue myös

Combat Mission: Battle for Normandy – Commonwealth Forces (Mac, PC)

Silent Hill: Downpour (PS3, Xbox 360)

Tribes: Ascend (PC)