Uusimmat

Amputoidun elämä ei ole helppoa, ei edes teenjuontisimulaattorissa

21.08.2014 12:00 Jukka O. Kauppinen

Kyllä Kalle Lounelaa harmitti. Elämä ilman käsiä ei ollut helppoa. Onneksi oli sentään proteesi. Vai oliko se nyt niin onnekasta?

Ampu-Tea on ottanut Surgeon Simulatorin idean ja siirtänyt sen englantilaiseen keittiöön. Teknisesti maisemanvaihdos on kaiken lisäksi tehty todella amatöörimäisesti: etenkin näytönohjaimen käyttö on optimoitu enemmän munanpaistoon kuin pelaamiseen. En valita, koska ilmaisen saunan ohessa sain vatsani täyteen kokkelia ja tämä kaikki onnistui ilman koneelta nousemista.

Koneen huutaessa hoosiannaa jatkoin toivotonta räpellystä metallisten sormieni kanssa. Teepussin nostaminen tuotti suurimman päänsäryn, koska onnistuminen oli kiinni vain tuurista ja kärsivällisyydestä. Lopulta hien jo valuessa valtoimenaan olin saanut kupillisen kuumaa valmiiksi tarjoiltavaksi. Nostaessani tarjotinta hipaisin pöydän kulmaa robottikädelläni, joka rupesi pyörimään peliin kuulumattomalla tavalla ja meni lopulta rikki. Olin epäonnistunut viimeisessä osuudessa. Minulle tuli aika tyhjä olo, vaikka olinkin juuri syönyt.

Lue koko arvostelu: Ampu-Tea (PC)

 

Lisää aiheesta

Killer is Dead (PS3, Xbox 360)

Lords of Football (PC) 

Surgeon Simulator Touch (iOS) 

The Stanley Parable (PC) 

Tokyo Jungle (PS3)

Unfinished Swan (PS3)