UUSIMMAT

Analyytikko ennustaa: Xbox Game Pass saavuttaa vielä yli 100 miljoonaa tilaajaa

10.08.2022 10:36 Muropaketin toimitus

Pelialan analyytikko Michael Pachter ennustelee Xbox Game Passille valoisaa tulevaisuutta.

Pelien Netflix-tyyliset tilauspalvelut ja etunenässä Xbox Game Pass ovat olleet viime vuosien suurimpia muutoksia pelialalla. Nyt Wedbush Securitiesien analyytikko Michael Pachter on tehnyt melkoisen ennustuksen Game Passin tulevaisuudesta.

Yahoo Finance Live -tilaisuudessa puhunut Pachter ennustaa, että Xbox Game Pass tule kasvamaan nykyisestä noin 25 miljoonasta tilaajasta yli 100 miljoonaan, raportoi WCCF Tech. Kasvun salaisuudeksi Pachter näkee paitsi Microsoftin studiokaupat, myös pilvipelaamiseen perustuvan tulevaisuuden.

”Heidän tulevaisuuden visionsa on, että konsolit voidaan hylätä”, Pachter selitti. ”Pilven avulla pelit voidaan tuoda mille tahansa näytölle. Ja ne markkinat ovat 3,5 miljardia ihmistä. En usko että he saavat aivan niin paljon Game Pass -tilaajia, mutta nousevatko he 25 miljoonasta aina sataan miljoonaan? Kyllä.”

Vaikka Xbox Game Pass on suosittu, on palvelu saanut tänä vuonna myös negatiivista julkisuutta. Xboxilla ei ole ollut valtavasti suuria omia pelijulkaisuja, ja monet pelaajat ovat kokeneet palvelun tarjonnan heikentyneen. Vielä ei kuitenkaan tiedetä onko tyytymättömyys johtanut pudotukseen tilaajamäärissä.

LUE MYÖS: Kuva: Nämä kaikki pelit tulevat Xbox Game Passiin seuraavan vuoden aikana