Uusimmat

Android-konsoli GameStick myöhästyy taas

11.11.2013 11:00 Juho Anttila

Viihdelaitteiden tie suunnittelupöydältä prototyyppien kautta kauppojen hyllyille on usein pitkä ja kuoppainen. Tämän on joutunut kokemaan myös PlayJam, jonka Kickstarter-rahoitettu GameStick-minikonsoli on myöhästynyt selvästi alkuperäisestä julkaisuajankohdastaan. Nyt julkaisua on lykätty jälleen.

Tällä kertaa lykkäys ei kuitenkaan ole suuren suuri, sillä viime perjantaiksi suunniteltua julkaisua on siirretty eteenpäin vain viikolla. Uusi julkaisupäivä on 15. marraskuuta. Samana päivänä Yhdysvalloissa julkaistaan toinenkin konsoli, josta joku on saattanut kuullakin joskus jotain, nimittäin PlayStation 4.

Päällekkäinen julkaisu ison konsolin kanssa tuskin vaikuttaa GameStickin myynteihin, sillä laitteet tähtäävät selvästi eri markkinoille. PlayStation 4 pelaa isojen poikien liigassa, kun GameStick puolestaan tarjoaa helposti mukana kulkevaa kevyttä pelaamista. Mielenkiintoisempaa on nähdä, miten GameStick pystyy haastamaan Ouyan ja muut tämän vuoden aikana julkaistut tai julkaistavat Android-laitteet.

Lähde: Engadget

Lisää aiheesta

Ouya-haastaja GameStick julkaistaan ensi kuussa

GameStick-minikonsoli ei haasta isoja konsoleita

Erikoisesta GameStick-konsolista tuli Kickstarter-hitti