Animetyyliä, vampyyreita ja luolastoja – Tältä näyttää Dark Souls -julkaisijan uusi toimintarope

21.04.2017 16:24 | Muropaketin toimitus | 1405

Pelijulkaisija Bandai Namco on virallisesti julkistanut uuden toimintaroolipelinsä Code Vein. Pelistä on myös julkaistu nippu näyttäviä kuvia.

Kuten toissapäivänä kerroimme, on Bandai Namcon viime viikolla vihjailema peli paljastanut uudeksi toimintaroolipeliksi, joka kantaa nimeä Code Vein. Nyt Dark Souls -peleistä tunnettu julkaisija on myös julkistanut pelin virallisesti tuntuvan kuvapaketin kera. Pelin kehityksestä vastaa Bandai Namco Studios, eikä Dark Souls -sarjan kehittänyt From Software ilmesesti ole millään tapaa mukana kehityksessä, vaikka aiempi mainoslause ”Prepare to Dine” viittasikin selvästi Dark Soulsiin.

Polygonin mukaan Code Vein on kolmannen persoonan toimintaroolipeli, joka ilmestyy konsoleille vuonna 2018. Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä mystinen katastrofi on romahduttanut maailman, ja pelaaja seikkailee vampyyria muistuttavan Revenantin roolissa. Revenantit voivat omaksua vihollistensa voimia verta imemällä ja tulla täten voimakkaammiksi ja oppia uusia asekykyjä. Vaikka peli sijoittuu tulevaisuuteen, kerrotaan sen aseistuksen koostuvan lähitaisteluaseista.

Alta voit selata Code Veinistä julkaistuja kuvia. Kuten jo aiemmin kerroimme, tullaan pelin ensimmäinen traileri julkaisemaan ilmeisesti toukokuussa.

Bandai Namco
Kaikki jutut aiheesta