Apinoiden planeetasta tekeillä ensimmäinen konsolipeli yli 10 vuoteen

10.10.2016 09:12 | Tuukka Hämäläinen

planetoftheapes-warfortheplaneoftheapes-001

Ensi kesänä ensi-iltansa saava War for the Planet of the Apes -elokuva tuo mukanaan myös pelijulkaisun konsoleille. Asian paljasti New York Comic-Conissa näyttelijä Andy Serkis.

Apinoiden planeetta palaa ensi kesänä videopeliksi pitkän tauon jälkeen, raportoi Gamespot. Sivuston mukaan ensi kesänä ensi-iltansa saava War for the Planet of the Apes -elokuva tuo mukanaan myös lisenssipelin.

Tiedon uudesta Apinoiden planeetta -pelistä paljasti näyttelijä Andy Serkis New Yorkin Comic-con -tapahtumassa. Serkis kertoi tilaisuudessa järjestetyssä paneelissa, että hän on toiminut motion capture -näyttelijänä myös videopeliä varten. Tämän lisäksi Serkis paljasti, että peli ilmestyy konsoleille.

– Liikaa paljastamatta voin sanoa, että se ei ole FPS-peli. Se tuntuu pikemminkin interaktiiviselta elokuvalta. Sen lisäksi en voi sanoa muuta kuin, että se ilmestyy samoihin aikoihin elokuvan kanssa, Serkis kommentoi.

Apinoiden planeetalla on vierailtu videopeleissä harvoin. Sarjasta on kehitetty ainoastaan vuonna 2001 PlayStationille ja PC:lle julkaistu Planet of the Apes -peli, sekä alunperin Atari 2600:lle kehitetty peli, joka näki päivänvalon retrojulkaisuna vasta vuonna 2003 nimellä Revenge of the Apes.

Apinoiden planeetta
Kaikki jutut aiheesta