UUSIMMAT

Arkham City laajenee joulukuussa

28.11.2011 11:56 | Tero Lehtiniemi

Mainio Batman: Arkham City tarjoilee reilusti enemmän pelattavaa kun edeltäjänsä, mutta jossain välissä lopu häämöttää silti. Hieman lohtua on kuitenkin luvassa jo ensi kuussa, kun Arkham Cityä laajennetaan uudella tukikohdalla ja haastetehtävillä.

Tarkemmin sanottuna päivämäärä tulee olemaan 20. joulukuuta, ja sisällön ytimessä tulevat olemaan uusi lepakkoluola ja kaksi erilaista haastekarttaa. Lepakkoluolan tarjoamista uusista mahdollisuuksista ei vielä tässä vaiheessa ole parempaa tietoa, mutta Rocksteadyn tuntien luvassa on varmasti jotain mielenkiintoista.

Kaksi uutta haastekarttaa ovat The Joker’s Carnival ja Iceberg Lounge. The Joker’s Carnival ei tosin näistä ole aivan täysin uusi. Sitä on aiemmin jaettu brittiläisen Tesco-markettikerjun Arkham City -ennakkotilausbonuksena. Jokerin kartanoon sijoittuva laajennus tarjoaa kuuleman mukaan noin neljä tuntia pelattavaa.

Iceberg Lounge sen sijaan on täysin uusi, ilmeisesti noin saman mittainen haastepaketti, joka sijoittuu Pingviinin tukikohtana toimivaan, samannimiseen yökerhoon.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Batman Arkham City (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations – haastattelussa pelin suunnittelija ja käsikirjoittaja

Blade Runner renderöitiin HD:ksi

Oivaltava, hauska ja peukun arvoinen: Super Mario 3D Land

Tämä muinainen pelisarja innoitti Mass Effectit

Muropaketin uusimmat