Uusimmat

Artikkeliyhteenveto: syksyn juttutulvassa pelejä, vehkeitä ja haastiksia

11.10.2011 19:10 Jukka O. Kauppinen

Domen artikkelirintamalla on ollut viime viikkoina hirmuinen rytinä, eikä ennakoiden, haastattelujen ja muiden juttujen koostaminen oikein onnistu pelkästään arvostelukoosteen rinnalla. Niinpä varmuuden vuoksi oma yhteenvetonsa viimeaikaisten artikkelien kunniaksi, olkaa hyvä.

Burnout CRASH – haastattelussa mies päättömän kolarointipelin takaa

Nyt Criterion on työstänyt liikennekaheloinnista ihan ikioman pelinsä. Sen kunniaksi saimmekin haastateltavaksemme pelin luovan tuottajan Richard Franken, joka on ollut Criterionilla jo yhdeksän vuoden ajan. Franke on ahkeroinut joka ikisen Burnoutin parissa aina Burnout 3: Takedown -pelistä saakka. Lisäksi Franke on tehnyt muun muassa pelejä Black and Need for Speed: Hot Pursuit.

Combat Wings: The Great Battles of World War II -ensikosketus

Combat Wings: The Great Battles of World War II on Cityn näkemys toisen maailmansodan aikaisesta ilmasodasta niin Euroopan, Afrikan kuin Tyynenmerenkin sotanäyttämöillä. Simulaattorista ei tosin ole kysymys, vaan vauhdikkaasta lentosodinnasta. Tärkeintä on ampua alas viholliskoneita. Ja paljon.

Forza Motorsport 4 -haastattelussa kerrotaan autopelin kehittämisen ja mallintamisen saloja

Annetaan siis suunvuoro Turn 10:n viralliselle puhujalle, Dan Greenawaltille, jota Dome haastatteli taannoin Hollannissa pelin suuressa esittelytapahtumassa Spyker-autotehtaalla.

Forza Motorsport 4 -ensikosketus osa 1: sinun näköisesi ajopeli?

Forza Motorsport 4 -ensikosketus osa 2: Top Gear -komiikkaa autopelissä

Forza Motorsport -pelisarja edustaa tyylikkäästi auto- ja kilpa-ajopelien nautinnollisinta ja uskottavinta sarjaa, tasavertaisesti esimerkiksi Gran Turismojen, SimBinin tuotosten ja Richard Burns Rallyn kaltaisten PC-simulaattorien rinnalla. Eri ajopeleissä on erilaisia painotuksia, ja Forzan uusin osa panostaa nyt tekniikkapuolen lisäksi myös johonkin astetta erikoisempaan.

Gioteck HF-2 FPS Controller – tosimiehen FPS-ohjain?

PlayStation 3:n perusohjain on monilta osiltaan mitä mainioin. Se on kevyt, sen akku kestää mukavan kauan ja ristiohjainkin on sen verran hyvä, että sillä kehtaa pelata tappelupelejä. Mutta täydellinen se ei ole.

Might & Magic Heroes VI – tuottaja kuulustelussa

Might & Magic Heroes VI -peli ilmestyy parin viikon kuluttua. Ennen pelin tupsahtamista kauppoihin yritämme vielä sukeltaa pikaisesti pelisarjan historiaan ja tulevaan. Ensi alkuun nappasimme käsittelyymme pelin tuottajan, Erwan Le Bretonin, joka ehti vastaamaan muutamaan kysymykseen….

Resident Evil: Operation Raccoon City -ensikosketus – selviytymiskauhusta zombieräiskeeksi

Resident Evil -pelisarja on syystäkin legendaarinen. Pitkään jatkuneeseen zombiekauhupelien pintaan on kuitenkin ilmestynyt pieniä säröjä, kun tekijät ovat kokeilleet erilaisia asioita. Ja nyt… Jos Resident Evil 5 oli sinusta pyhäinhäväistykseen verrattava hellasärö RE-sarjassa, niin lopeta lukeminen tähän. Operation Raccoon City on näet tietoisen valtava loikka ihan eri suuntaan.

Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless – langattomien pelikuulokkeiden aatelia

PC-kuulokkeissa langattomuus on ollut kova sana jo pitkään, mutta konsolipelaajat on kerrostalojen tai kanssa-asujien vaatiman hiljaisuuden vuoksi ajettu joko johdollisten kuulokkeiden ääreen tai sitten nöyrästi vähentämään telkkarin voimatasoa. Sound Blaster Tactic3D -kuulokesarjallaan aiemminkin ihastuttanut Creative on nyt kuitenkin vastannut pelaajien rukouksiin: sarjan uusimmat, Omega-lisänimellä kulkevat kuulokkeet ovat suhteellisen täydellinen ratkaisu.

Uncharted 3: Aarteenmetsästäjä -kilpailu oli seikkailujen retki Jordaniassa

Resistance-peliskabojen voittajia ei ole sentään vielä lähetetty sotatantereille, mutta Uncharted 3 -pelin Aarteenmetsästäjä-kilpailun voittajia lennätettiin ympäri maailmaa lähi-Itään, Jordaniaan aavikkolle tonkimaan hiekkaa, kääntelemään kiviä ja hörppimään teetä beduiinien telttaan. Ei hullumpi palkinto kymmenen minuutin googlailulle.