UUSIMMAT

Arvostelupäivitys: Trials Evolution ja Twisted Metal

24.05.2012 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Janne Mikola ja Juho Anttila tarjoilevat meille armoisasti laajennettuja näkökulmia Trials Evolution- ja Twisted Metal -pelien maailmaan. Katsotaanpas….

Arvosteluihin lisätyt uudet näkemykset löydät varsinaisen peliarvostelun leipätekstin jälkeen.

Trials Evolution (Xbox 360)

Lainaus neljännestä mielipiteestä:

Mutta, selittäkääpäs keittiöpsykologit se, että miten ihmeessä RedLynx on onnistunut tekemään turhautumisen tunteesta, siitä fiiliksestä joka saa haluamaan heittämään pensselit tiskiin ja lähtemään hakkaamaan säkkiä, käsittämättömän addiktiivista – ja jopa positiivista?

Tuota se Trials: Evolution minun mielestäni on. Kiikkerä moottoripyörän ohjattavuus, joka ei tunnu tottelevan ajatustani, ja mielipuolisen hankalat (erityisesti pelin loppupuolella, siis) radat, yhdistettynä jatkuvaan kavereita vastaan kohdistuvaan kilpailutilanteeseen, on tunnepitoisesti erittäin voimakas. Oikealla asenteella turhautumisen voi kääntää näyttämisen haluksi ja voitonvimmaksi. Tällä radalla näytän Kauppiselle ja Lehtoselle, mistä kana pissii!

Totta kai pelissä on mahdollista saavuttaa myös perinteisempiä täyttymyksen ja saavuttamisen tunteita. Niistä lisää myöhemmin.

Janne Mikola

Lue koko arvostelu: Trials Evolution (Xbox 360)

Twisted Metal (PS3)

Lainaus toisesta mielipiteestä: 

Tästä huolimatta pelissä sattuu ja tapahtuu jatkuvasti. Ympäristöä ja sivullisia lakoaa melkoista tahtia, kun enemmän tai vähemmän absurdeja ajoneuvoja ohjastavat murhaajat metsästävät toisiaan. Kevyttä, vauhdikasta ja hauskaa. Ehkä liiankin kevyttä.

Kuten Eric tuo esille jo omassa jutussaan, Twisted Metalin yksinpeli on sangen ohkainen kokemus. Tietokonevastustajat eivät tarjoa kovin kiinnostavaa vastusta, vaikka kokemusta maustetaankin satunnaisilla pomovastustajilla. Lopulta Twisted Metal elää tai kuolee verkossa.

Sinnehän peli on tarkoitettu ja toisia ihmisiä vastaan pelatessa toiminta meininki nousee lentoon. Autot kestävät vähemmän rankaisua, joten taistelut eivät jämähdä jauhamaan paikoillaan. Eri ajoneuvojen ominaisuudet saavat näkyvämmän roolin, eikä kuolleita hetkiä pääse juuri syntymään.

Juho Anttila

Lue koko arvostelu:Twisted Metal (PS3)

Lue myös

Arvostelupäivitys: LotR: War in the North, Saints Row 3, Unchrted 3

Arvostelupäivitys: Syndicate ja Trials Evolution

Arvostelupäivitys: Mass Effect 3 ja I Am Alive