UUSIMMAT

Arvostelussa Skylanders: Superchargers – laadukasta pelattavaa perheen pienemmille

20.12.2015 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Juho Anttila on taas käyttänyt lapsityövoimaa ja pistänyt muksut väkisinpelaamaan Skylanders-junnupeliä. Lopputulos oli yllättävän hyvä!

Itse asiassa Skylanders: Superchargersin kohdalla vauhti nousee avainasemaan, sillä ensimmäistä kertaa sarjan historiassa mukaan tuodaan ajoneuvoja. Vauhtia pidetään niin maassa, vedessä kuin ilmassakin.

Tiukasta julkaisutahdista huolimatta Skylanders-sarja on tuonut joka vuosi mukaan jotain uutta. Giants esitteli isot jättihahmot, Swap Force puolestaan kahteen osaan jakautuvat vapaasti yhdisteltävät sankarit. Trap Teamin innovaatiota vihollishahmoja vangitsevista ansoista en päässyt kokeilemaan itse, mutta Superchargersin ajoneuvot osuvat taas keskelle omaa mukavuusaluettani.

Ajoneuvot eivät toki jää pelkiksi digitaalisiksi innovaatioiksi, vaan uudelle portaalille lätkäistään yhtä aikaa sekä Skylanders-hahmo että jokin kahdestakymmenestä tarjolla olevasta ajokista. Aloituspaketissa tarjolla on kaksi uutta hahmoa ja Hot Streak -auto, joten paine isin ja äidin luottokortin suuntaan on kova.

Lue koko arvostelu: Skylanders: Superchargers (PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)

skylanders_superchargers_arv_0uut2

Lisää aiheesta

Skylanders: Swap Force (PS3, Wii, Wii U, Xbox 360)

Skylanders: Giants (PS3, Wii, Xbox 360)

Disney Infinity 3.0: Rise Against the Empire -pelisetti (PC, PS3, PS4, Xii U, Xbox 360, Xbox One)

Disney Infinity 3.0: Inside Out -pelisetti (PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)