UUSIMMAT

Arvostelutuplassa leikkitappelua ja oikeat turpakäräjät

25.11.2010 16:45 | Miikka Lehtonen

Dome nostaa tänään nyrkkinsä pystyyn ja kapuaa kehään ottamaan peräti tuplaerää. Ensin on ohjelmassa hieman show-henkistä leikkitappelua Smackdown vs. Raw 2011:n kanssa ja sitten kolme erää MMA-kruunun uuden haastajan, EA Sports MMA:n kanssa. Kummasta on voittajaksi vai jäävätkö molemmat UFC Undisputed 2010:n jalkoihin?

Kävipä tosiaan niin veikeästi, että arvosteluun osui samalle päivälle peräti kaksi mätkintä-aiheista tuttavuutta. Jo pari tuntia sitten aloitimme THQ:n tuoreella näkemyksellä amerikkalaisesta show-painista. Miten kävi lihaksikkaille miehille ja heidän mestaruusvöilleen?

Painipelin voi tehdä kahdella tavalla, oikein tai väärin. Oikea tapa olisi tietenkin ottaa vuosituhannen vaiheessa pelaajia hurmannut Akin pelimoottori – muistanette vielä Nintendo 64:n WWF No Mercyt ja muut – ja päivittää siihen paremmat grafiikat ja vähän uusia pelitiloja. Siinä se olisi, peukun arvoinen painipeli, joka myisi taatusti hillittömiä määriä.

Ja äskettäin saitille paukahti arvostelu EA Sports MMA:sta, pelistä, jolle ainakin itse hohottelin reippaasti kun se julkistettiin. Nyt ei enää hymyilytä. Jaa miksei?

THQ:n UFC Undisputed 2009 oli hyvä näkemys MMA:sta, vieläpä ensimmäistä kertaa. Yrittäjiä oli ollut vähän ja onnistuminen oli ollut heikkoa, mutta UFC korjasi tämän. Pelissä oli ongelmansa, mutta hei – sitä varten jatko-osat keksittiin.

Tai niin kuvittelimme, sillä eihän se jatko-osa juuri pelin ongelmia korjannut ja tuntui enemmänkin vuosipäivitykseltä. Ihan kiva peli edelleen, mutta parannettavaa jäi. Ja nyt EA Sports MMA sitten ottaa ja parantaa.

Näin tällä kertaa. Mitähän huominen tuokaan tullessaan?

Lue myös

Suomalainen indie-peli tarjoaa tarttuvaa musisointia pikkurahalla

Valve vie taas rahamme! Eeppinen alennusmyynti alkoi!

Lose/lose on maailman vittumaisin peli

Perjantaikevennys: Alaston nainen Kinectin eteen, sitten…

Keskustelu

Kyllä, lienen tuplasti nyt sitten huumassa.

Ja vielä samassa kohtaa arvosteluja? lul

Muropaketin uusimmat